GaborSzakacs

Elie Saab romantikus ruhakölteményei

2018. május 13. - gaborszakacs

Elie Saab pontosan tudja, hogy mi kell a nőnek. Ezt bizonyítja a 2019-es tavaszi esküvői kollekciója is, amelyben a modern hercegnők stílusát ötvözi a letűnt korok arisztokratikus megjelenésével. A boldogító igen stílusos kimondására igencsak alkalmas gyűjteményében a csipkéből és szaténból készített klasszikus fazonú darabok kaptak helyet. A most következő romantikus fotósorozat minden esküvő előtt álló menyasszonynak, vőlegénynek és a boldogságtól elérzékenyülő örömanyának tökéletes inspiráció lehet. 

4_190.jpg

Elie Saab a 2019-es tavaszi szezonban sem fog csalódást okozni. Magabiztos vonalvezetésű esküvői ruháival életre kelti azt a fantáziavilágot, amiről minden kislány álmodozik. Hófehér kreációi leginkább szaténból, selyemből és csipkéből készültek, gazdag gyöngydíszítéseivel és kézi hímzéseivel az haute couture magaslataiba emeli munkáit. A következő évben sem maradhatnak el a romantikus tülltengerek, a földet söprő, lélegzetelállító fátylak és a karcsú derekat kiemelő szabásvonalak. Szupernőies darabjai az 1800-as évek végének és 1900-as évek elejének bécsi arisztokráciáját idézik meg, Sissi lenyűgöző esküvői ruháját és virágos hajdíszeit, illetve kíséretének előkelő megjelenését hozzák vissza. Kitűnően használja a szív alakú és a négyzet formájú dekoltázsvonalakat, előnyben részesíti az ejtett vállú sziluetteket, szexisen villant, mégis elegáns és kifinomult tud maradni. A klasszikus hercegnő fazonok mellett Elie Saab nem hagyta figyelmen kívül a test vonalát követő szabásért, illetve a sellő fazonért rajongó arákat sem. Ezeket a kreációkat végtelen flitterrel és virágapplikációval borította be, de kollekciójában felbukkan a médiában csak meztelenruhának csúfolt, hímzésekkel borított, áttetsző - ebben az esetben mégsem mutat mindent - sziluett is. Saab 2019-es esküvő darabjairól egységesen elmondható, hogy a menyasszony testalkatától függetlenül tervezi meg azokat, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez és stílusához leginkább passzoló ruhakölteményt. Az álomruhát, amiben boldogan lépdelhet az oltár elé és évtizedek múltán - a fotóalbumot lapozgatva - büszkén emlékezhet vissza az elragadó megjelenésére.

Elie Saab 2019-es tavaszi esküvői kollekciója a modern hercegnőknek készült

Photos: Elie Saab Bridal Spring 2019 Lookbook

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4213907120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása