GaborSzakacs

Végtelen virágmezők Elie Saab kollekciójában

2018. október 10. - gaborszakacs

Csíkok, virágok, flitterek és mélybe szaladó dekoltázsok jellemzik Elie Saab 2019-es tavaszi kollekcióját. A kedvenc libanoni divattervezőnk legújabb darabjai a virágos mezők buja színkavalkádjával, a szupernőies szabásvonalakkal és egy cseppnyi vagánysággal hódították meg a párizsi divathét résztvevőit. A romantikus megjelenés és modern gyártási technológiák nagyszerű találkozása egy feledhetetlen  gyűjteményben.

1_232.jpg

Elie Saab a párizsi divathét állandó résztvevője. Az ismert libanoni designer azon kevés divattervezők egyike, aki észrevétlenül összemossa a nagyvárosi viseleteket a vörös szőnyeges megjelenéssel úgy, hogy közben minden munkája hordható, nőies és modern tud maradni. A 2019-es tavaszi ready-to-wear kollekciója is ezen a jól kikövezett úton halad. A tavaszi mezők elképesztő színkavalkádja ihlette a nyomtatott virágokkal díszített darabokat, a szikrázó napfényt idéző organzákat és a különleges formákban életre kelt lézervágott bőröket. Rövid ruhái a romantikus szettek meghatározó részei lesznek a következő szezonban, a földet söprő kreációk kontrasztos csíkjai pedig tökéletesen kiemelik a keskeny derekat és a formás csípőt. Saab a botanikai kirándulás mellett a printelt leopárdmintákat is felvillantja, így a vagány és szexi összeállítások kedvelői is kedvükre válogathatnak a legfrissebb gyűjteményéből. Az esti viseletek ezúttal a sötétkék és fekete csipkék bujaságával hódítanak, a mélybe szaladó dekoltázsaival mesterien vezeti a tekintetünket, a tengernyi hímzéssel és a fényárban úszó kristálydíszítésekkel feledhetetlenné teszi az összképet. A ruhaköltemények apró doboztáskákkal és színben harmonizáló, arannyal díszített clutch-okkal válnak követendő példákká. Elie Saab a 2019-es tavaszi szezonban is minden nőből valódi hercegnőt szeretne varázsolni, és lássuk be, kiváló érzéke van hozzá.

Lélegzetelállító darabok Elie Saab 2019-es tavaszi kollekciójában

Photos: Luca Tombolini / Indigital.tv /Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7114294271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása