GaborSzakacs

A nagyvárosi luxus esszenciája

2018. március 21. - gaborszakacs

A titokzatosság és a stílusos megjelenés jegyében készült Elie Saab 2018-as őszi ready-to-wear kollekciója. A kedvelt libanoni tervező ezúttal egy meglehetősen sötét gyűjteményt vitt kifutóra a párizsi divathét keretein belül. A komor feketék és haragos zöldek sorát mesterien megtöri az aranyló és vörösen izzó sifonok, selymek, szaténok és csipkék hangulatával. A most következő összeállításban feledhetetlen pillanatokat élhettek át egy különleges bemutatóról.1_179.jpg

Hollywood fényét a Közel-Kelet meghatározó stílusjegyeivel mutatta be a párizsi éjszakában Elie Saab. A lenyűgöző ruhaköltemények első számú divattervezője a 2018-as őszi szezonra egy igencsak sötét kollekcióval készült. A titkokkal átszőtt textíliái a fekete, a méregzöld és a mélykék árnyalataiban kerültek kifutóra. A komorságot a szexi csipkékkel, a sejtelmesen áttetsző muszlinokkal oldotta, az apró virágmintákkal és a puha szőrmékkel pedig kifinomult nőiességgel töltötte meg kreációit. A közelmúltban bemutatott 2018-as tavaszi haute couture gyűjtemény folytatásaként a ready-to-wear sorozatában is a masnikkal, a fodrokkal és a rojtokkal díszített eleganciát élteti. Elie Saab a Louis Vuitton, Fendi, Gucci és Balmain márkák őszi kollekcióihoz hasonlóan egy-egy termékén megjeleníti a saját jellegzetes logóját - az ölelkező ívekből összeálló S betűt -, így ezzel beállt a nagyvárosi luxust hirdetők táborába. Lenyűgöz és magával ragad, fashionista sziluettjeiben az urban coture magas minőségű megjelenését kelti életre.

Elie Saab 2018-as őszi ready-to-wear kollekciója mindenkit elvarázsolt

Photos: Yannis Vlamos / Indigital / Vogue

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4213749896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása