GaborSzakacs

Lépj át a romantikus istennők korába!

2018. december 19. - gaborszakacs

Könnyed tüllökből és merész csipkékből kelt életre a Marchesa-ház legújabb kollekciója. Keren Craig és Georgina Chapman a 2019-es pre-fall ruhakölteményeikkel a végtelen virágtengerben ringatózó romantikát hozták el úgy, hogy közben a nőies megjelenést, a kifinomult eleganciát és a modern stíluskirálynők elvárásait is szem előtt tartották. Figyelem, a most következő összeállításban látható mesés darabok az unalmas gardróbok megzavarására alkalmasak!

2_243.jpg

Hol vannak már a rideg stúdiók mesterséges fényei közé beállított sziluettek, az élettelen képeken és fantáziátlan lookbookokban pózoló modellek? Napjainkban egyre több divatház gondolja úgy, hogy az aktuális kollekcióikat a nagyvárosok izgalmas utcáin vagy éppen a természetben fotóztatják le. A Marchesa is ezt az irányt képviseli, az elmúlt szezonok szebbnél szebb kreációit misztikus hangulatú erdőkben és zöldellő parkokban kapták lencsevégre. A 2019-es pre-fall gyűjteményt egy bronxi üvegházban örökítették meg, így a hagyományos divatfotók egy teljesen más hangulatot árasztanak, hovatovább magasabb színvonalú, művészibb jelleget kölcsönöznek az bemutatni kívánt termékeknek. A napfényben fürdőző kaktuszok, páfrányok, gyümölcsfák és egzotikus virágok mellett igazán jól mutatnak Georgina Chapman és Keren Craig színes kreációi. Ám nemcsak az eladásra szánt termékek referenciaanyagának elkészítésekor, hanem a tervezői munka során is a természetközeli és romantikus inspirációkba kapaszkodtak a designerek.

A legújabb Marchesa ruhasorozat a márka jól megszokott jegyeit vonultatja fel egy sokkal erősebb grafikai megjelenítéssel, némi merészséggel és persze egy adag WOW!-faktorral fűszerezve. Az egyértelműen alkalmi, vörös szőnyeges eseményekre szánt darabok 3D-s applikációi, látványos virágnyomatai és rácsos-hímzett motívumai a színek tengerében lubickolnak. A klasszikus feketét arannyal és pezsgő árnyalatokkal, a vöröset púderszínnel, a királykéket bronzos csillogással társították. A könnyed tüllök és érzéki csipkék a magasfényű selymekkel és sifonokkal egyszerre sugároznak eleganciát, nőiességet és visszafogott bujaságot. A ruhákon megjelenő végtelen virágmezők látványát a puha tolldíszítésekkel és a vízesésként leomló fodrokkal fokozzák és izgalommal töltik meg. Hölgyeim, az unalmas színek és formák ideje lejárt, a 2019-es év a kirobbanóan szexi és egyedi gardróbok korát ígéri. Ne maradjatok ki ti sem ebből a sikkes élményből!

Nagyvárosi romantika a Marchesa 2019-es kollekciójában

Photos: Marchesa Pre-Fall 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3314490302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása