GaborSzakacs

A Marchesa divatház drámai kollekciója

2016. szeptember 23. - gaborszakacs

A hajnal és az alkonyat mesés fényeiből kreált lenyűgöző ruhakölteményeket a Marchesa két tervezője, Georgina Chapman és Keren Craig. A designerek kecsesen libbenő, lágyan fodrozódó, színes anyagokban képzelték el a 2017-es tavaszi szezon stílusos istennőit. Egy magával ragadó inspiráció a New York-i divathétről.

2_40.jpg

Georgina Chapman és Keren Craig, a Marchesa tervezői a 2017-es tavaszi ready-to-wear kollekcióban a nőiességet a végletekig fokozták. Habkönnyű, légies anyagaikkal és kecses modelljeikkel harmonikus sziluetteket mutattak be a New York Fashion Weeken. Mintha egy rózsaszín szemüvegen keresztül vizionált jövőképbe csöppentünk volna a tökéletesség végtelen mezején sétálgatva.

A gyűjtemény a napkelte és az alkonyat látványos színvilágára épült, megjelenik benne a világoskék, a lila, a rózsaszín és a mindent elsöprő vörös is. A szentimentális vonalat a görög istennők egyvállas és nyakban kötős kreációi ellensúlyozzák, a csillogó aranylamé díszítésekkel, óarany mintákkal és a charleston ruhák bohém rojtjaival pedig emlékezetessé teszik minden egyes részletét. A Marchesa jellegzetes hercegnő fantáziája ebben a szezonban sem maradhatott ki a felvonultatott repertoárból, a gyűjtemény romantikus vonalát a rétegezett tüllök, a színátmenetes báli ruhák és a 3D-s virágapplikációk koronázták meg. A drámai szoknyarészekkel rendelkező ruhaköltemények felbukkanása borítékolható a hollywoodi díjkiosztók reflektorfényében.

Photo: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9511717701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása