GaborSzakacs

A sellő, a díva és a hercegnő

2016. április 22. - gaborszakacs

A Marchesa divatház 2017-es menyasszonyi kollekciója az emlékezetes pillanatokról és a szuperszexi megjelenésről gondoskodik a Nagy Napon. Georgina Chapman és Keren Craig a csipkék és virágok mesés világába kalauzolja el az ízléses és trendi esküvői ruhakölteményekért rajongó arákat. Ne maradj le róla Te sem!01-marchesa-bridal.jpg

A hagyományokat tisztelő, modern menyasszonyokat mutatta be 2017-es esküvői kollekciójában a Marchesa két tervezője, Georgina Chapman és Keren Craig. A rájuk jellemző könnyed, légies eleganciát a vintage ikonikus elemeivel tették ellenállhatatlanná. A gyűjtemény egy képzeletbeli kertben játszódik, ahol a szebbnél szebb virágok vidáman sütkéreznek a simogató napfényben, miközben a lágy tavaszi szellő finoman fodrozza a felhőket. A természet ihlette ruhaköltemények a hibátlan kidolgozású, kézműves csipkékkel és a 3D-s applikációkkal válnak tökéletes műalkotásokká. A figyelemfelkeltő dekoltázsok, a vállról leomló nemes anyagok egyedivé és különlegessé teszik a boldogító igenre készülő menyasszonyok megjelenését. Chapman és Craig a test vonalát követő sellő fazont, a széles szoknyarésszel ellátott, romantikus hercegnő fazont is felvonultatta, így a különböző alkatú arák is megtalálják az ideális sziluettet az oltárhoz vezető útra.

Photo: Courtesy of Marchesa

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr698634222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása