GaborSzakacs

15 csábítóan szexi sziluett

2017. november 30. - gaborszakacs

Nőies vonalvezetésével és meghökkentő szabászati megoldásaival valósággal berobbant a divatba Brandon Maxwell. A fiatal és roppant tehetséges divattervező munkáiért rajong a fél világ, szettjeit szívesen viseli Lady Gaga, Mariah Carey és Jane Fonda is. A 2017-es őszi ready-to-wear kollekciója a határozott és magabiztos nőknek készült. A selyem, a szatén és a bőr stílusosan szexi játéka némi szőrmével kiegészítve. Hölgyeim, ez egyszerűen kihagyhatatlan!1_136.jpg

A filmsztárok és a legnagyobb popdívák egymásnak adják a kilincset Brandon Maxwell szalonjában. Az igencsak egyedi látásmóddal, kifinomult ízléssel és bevállalós megoldásokkal dolgozó fiatal divattervező szinte minden jeles vörös szőnyeges eseményen képviselteti magát a magával ragadó ruhakölteményeivel. Imádja a nőies szabásvonalakat, a szupermini és a földet söprő kreációkat, gyakran nyúl a selyemhez és a bőrhöz, a monokróm szettjei pedig úgy tökéletesek, ahogy vannak. 2017-es őszi ready-to-wear kollekciója is ezen a jól bevált alapon nyugszik. Maxwell New York lenyűgöző öltözködési stílusát ötvözte a Batman filmek éjsötét hangulatával, aminek egy misztikus és igencsak dögös gyűjtemény lett a vége. A nyitókép buja fekete bőrruháinak szigorúságát mesterien feloldja egy kis színnel, a hófehér, a méregzöld, a burgundi, a sötét fukszia és a fémesen csillogó ezüst vibrálásával egy sikkes világba kalauzol bennünket. A libbenő selymek, a finom tapintású bőrök és a puha szőrmék exkluzív megjelenést biztosítanak azoknak a nőknek, akik kedvelik a minőségi textíliákból előállított egyedi nyakmegoldású kreációkat. Nem kérdés, ezek a darabok vonzzák a tekinteteket. Főleg akkor, ha a nadrágos szetteket vagy a hercegnő fazonú szoknyarészeket egy-egy mutatós Swarovski kristályból készült ékszerrel dobja fel a viselője. Vajon ki tudna ellenállni egy olyan fantáziavilágnak, amelyben a high fashion a csábítás örömteli pillanataival találkozik?

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv / Vogue

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5113405583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása