GaborSzakacs

A 2017-es Emmy Awards mesés ruhakölteményei

2017. szeptember 18. - gaborszakacs

Ma hajnalban kiosztották az amerikai televíziós szakma legjelentősebb elismeréseit, az Emmy-díjakat. A rangos eseményre összesereglett színészek, rendezők, producerek és más hírességek az igencsak feltűnő ruhakölteményeikkel elkápráztatták a vörös szőnyeg mellett várakozó újságírókat és fotósokat. Az esemény 25 különleges tervezői kreációját hoztam el a mai bejegyzésben.

1_nicole_kidman_in_calvin_klein_by_appointment.jpg

A 69. Emmy Award esten Nicole Kidman jött, látott és győzött. Nemcsak fantasztikus megjelenésével, tűzpiros Calvin Klein by Appointment ruhájával babonázta meg a rendezvény széksorain helyet foglaló kollégáit, hanem a Hatalmas kis hazugságok című minisorozatban nyújtott alakításáért átvehette a legjobb színésznőnek járó szobrocskát. Kidman valósággal ragyogott a boldogságtól. A ruhaválasztásban nem mindenki döntött olyan kiválóan, mint az Oscar-díjat színésznő. Heidi Klum szupermodell Peter Dundas igencsak sokat mutató kreációjában jelent meg, amiben a szépség méretes dekoltázsa a vakuk kereszttüzébe került. Issa Rae is a szenvedély színébe öltözve lépett a gála szőnyegére, ő egy visszafogottabb szabásvonalú, rafinált vállmegoldású Vera Wang darabot öltött. Kialakításában hasonló, ám színében eltérő, vibráló narancs árnyalatú Zac Posen kreációban érkezett Viola Davis. Korát meghazudtoló, kirobbanó formában lépdelt Jane Fonda egy fukszia színű Brandon Maxwell ruhában. Egyszerűen hihetetlen, hogy a filmsztár néhány hónap múlva betölti a nyolcvanat!

A feltűnő ruhakölteményekből sem volt hiány a televíziózás Oscarjának nevezett gálán. Zoe Kravitz színes Dior Couture-ban, Lea Michele egy mélylila Elie Saabban, Yara Shahidi pedig egy púderszínű, flitterekkel díszített Prada kreációban ünnepelt. A bájos Kiernan Shipka választása egy romantikus Miu Miu ruhára esett, Thandie Newton ezúttal egy igazán nagyvonalú, drámai hatású, halványlila Jason Wu tervezői ruhakölteményben hódította meg a közönséget.

10_felicity_huffman_in_tony_ward_couture.jpg

A 2017-es Emmy Awards talán legnagyobb meglepetése a Született feleségekből ismert Felicity Huffman volt, aki egy virágos Tony Ward Couture csipkeruhában lenyűgözte az estélyen megjelent kollégáit. Huffmant az American Crime című minisorozatban nyújtott alakításáért jelölték a legjobb színésznő kategóriában, ám a díjat végül Nicole Kidman vihette haza. A szőke sztár azonban nem lehet csalódott, mert szemmel láthatóan fantasztikus formában, a ruhaválasztása pedig egyszerűen elragadó!

Tamara Ralph és Michael Russo szexisen elegáns kreációjában érkezett Jessica Biel. A színésznő meglepően dögösre vette a figurát ebben a púder-ezüst sziluettben, ami kétség kívül jól állt neki. A vasárnap este egyik favoritja mégis Sofia Vergara lett. A Modern család latin szépsége egy vállpánt nélküli, sellő fazonú Mark Zunino darabban rabolta el a férfiszíveket. Hozzá hasonlóan Evan Rachel Woodnak is a fehér szettre esett a választása, a nadrágos összeállítás Jeremy Scott tervezői asztaláról származik. 2017-ben megállíthatatlanul hódít az ezüst. Sajnos nem mindenkinek előnyös ez az árnyalat, főleg akkor nem, ha még egy jó adag flitter is felkerül a kiválasztott textíliára. Priyanka Chopra a test vonalát követő, igencsak látványos Balmain kreációban érkezett az Emmy vörös szőnyegére, sellő fazonú ruhája hatalmas tolltengerben végződött. Hozzá hasonlóan egy rövidebb fazonú, tollas Chanelben mutatkozott Tracee Ellis Ross amerikai színésznő, komikus is. Az ezüst szekció nyertes azonban a kézi hímzésű, gyöngyös-kristályos Galia Lahav kreációban bevonuló Lilliana Vazquez. A földet söprő, vállpánt nélküli szettje lélegzetelállító megjelenéssel ajándékozta meg a tévésztárt.

Az uralkodó színek mellett sok híresség biztosra ment, a sötétebb árnyalatok közül választott. Meglepő, de ezek a darabok idén sokkal érdekesebbek, mint az elmúlt szezonok gáláin felvonultatott kreációk. Az E!News műsorvezetője, Kristin Dos Santos egy fényes barna, meglepő dekoltázsú Walter Mendez tervezői kreációt viselt, ami igazán kihangsúlyozta nőies alakját. Szokatlan szín-és formavilága miatt ez tűnt a legötletesebb ruhaválasztásnak a 2017-es Emmy-gálán. Méregzöld spagettipántos Ralph Lauren bársonyruhában érkezett Shailene Woodley amerikai színésznő. Fiatal, szexi és magabiztos híresség benyomását keltette. A meghökkentés erejét tökéletesen alkalmazta az Oscar-díjas Reese Witherspoon, aki királykék Stella McCartney zakóruhájában ezúttal nem vehetett át díjat. Talán az ő választása tűnt a legnagyobb mellényúlásnak ezen az eseményen, teljesen egyszerű szettje nem túl előnyös a magasságához és az alkatához sem. Nem úgy, mint a hetvenéves Susan Sarandon, aki egy mélykék Zac Posen estélyit húzott erre a jeles alkalomra. Posen érthetően nagyon büszkén posztolta az Instagram oldalára a varázslatos színésznővel készített közös képeit és videóit. Hollywood nagy dívája, Jessica Lange is a díjra jelöltek között vonult be a a gálára, arannyal díszített Gucci ruhája minden kétséget kizáróan roppant elegáns. A fekete sziluettek sorában Julie Bowen Alberta Ferretti rafinált ruhakölteményében, míg a Golden Globe-díjas Michelle Pfeiffer egy áttetsző Oscar de la Renta darabban pózolt a fotósok hada előtt. A boka felett végződő, virágokkal és indás motívumokkal hímzett ruhája szexi, ugyanakkor kifinomult megjelenést kölcsönzött a még mindig gyönyörű színésznőnek. Nektek melyik ruha tetszett a legjobban?

Photos: E!Online, Harper's Bazaar, Vanity Fair, Vogue

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7312873306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2017.09.19. 18:59:37

Az azért vicces, hogy a néz alapján a gasztro-blogban is rendre hozza a cikket az "automata". :)

gaborszakacs 2017.09.28. 07:38:03

@Peetee: Igen, nekem is feltűnt már. Nem baj, jót tesz az olvasottságnak. :) Nevet emiatt nem szeretnék változtatni. Még. :)
süti beállítások módosítása