GaborSzakacs

Szívkirálynők a Dolce & Gabbana tavaszi kollekciójában

2017. október 05. - gaborszakacs

A márkára jellemző hangulattal, tipikus olasz temperamentummal mutatta be 2018-as tavaszi ready-to-wear kollekcióját a Dolce & Gabbana. Domenico Dolce és Stefano Gabbana a Queen of Hearts inspirációt választotta a jövő évi gyűjtemény elkészítésénél, ezt pedig a tőlük megszokott gazdag díszítésekkel, élettel teli nyomatokkal és lélegzetelállító kiegészítőkkel tették ellenállhatatlanná. A szexi fűzök, hatalmas virágok, printelt zöldségek és tekintélyparancsoló fejdíszek stílusos játéka egy igazán pompás egyvelegben a milánói divathéten.

23_14.jpg

24 óra alatt két bemutatóval is készült a Milan Fashion Weeken a Dolce & Gabbana. A világhírű olasz márka a 2018-as tavaszi ready-to-wear kollekció előestéjén The secret show néven egy titokzatos rendezvénnyel lepte meg a nagyközönséget. Valódi DG rajongók gyűltek össze a világ minden tájáról egy szűk milánói utcácskában, hogy a divat ünnepét együtt tölthessék szeretett példaképeikkel. Villogó vakuk fényében számtalan különleges Instagram poszt született a magával ragadó gyűjteményről, ami így a hétköznapi emberek számára is igazán elérhetővé és közelivé vált. A hírességekből sem volt hiány, sármos Mariano Di Vaio modell-blogger mellett Suzy Menkes újságíró, a Vogue első számú nagykövete széles mosollyal és baráti öleléssel fogadta a neves tervezőpárost. A The secret show másnapján a jövő tavaszi kreációk kerültek kifutóra a brand megszokott túlzásoktól sem mentes fényűzésében és élettel teli hangulatában. A Queen of Hearts témára felfűzött ruhaköltemények bemutatóját a homokóra alakot kiemelő, tradicionális szicíliai stílusjegyekkel ellátott fűzős, szexi darabok indították, majd a tematikához illő printelt-flitteres-kártyamotívumos szettek következtek. A Rihanna és Katy Perry aktuális slágereire vonuló modellek más divatházakkal ellentétben ki-kinéztek a közönségre, mosolyogtak és csókot dobtak. Nőies ruháikon felbukkantak a #DG hashtagek, a színes gyümölcs- és zöldségnyomatok, a libbenő fodros-szivárványos sziluettek pedig egy szempillantás alatt elvarázsolták a show résztvevőit. Nem kérdés, hogy a bemutató csúcspontjai a borsóval, sárgarépával és káposztával teleaggatott ruhaköltemények és a piaci vásárlásból megérkező modellek voltak. Zseniális! A bohém megjelenést a rojtos, a DG logós és a kézfejekkel díszített napszemüvegekkel, a méretes fülbevalókkal, látványos nyakékekkel és a fenséges koronákkal fokozta Dolce és Gabbana. Könnyed, mégis alaposan átgondolt kollekciójuk meggyőzte a helyszínen ülő divatrajongókat, az Instagram live közvetítés nézői a világ minden pontjáról lájkok millióival díjazták a látottakat. A DG gépezete egy pillanatra sem áll meg, az esemény után Tokióba repült a Domenico és Stefano, hogy a legújabb Alta Moda darabjaikat bemutassák a távol-keleti vásárlóik számára. A kirobbanó hangulatú bemutatók és a vidám összeállítások után pedig csak ennyit tud rebegni a szívkirálynőktől megbabonázott fashionista: akarom! akarom! akarom! 

A milánói divathét leglátványosabb kreációit a Dolce & Gabbana készítette

31_3.jpg

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7812925865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása