GaborSzakacs

Szolid színek, nyári szerelmek

2016. augusztus 10. - gaborszakacs

Romantikus hullámokba leomló, nőies vonalvezetésű szetteket álmodott modelljeire Elie Saab. A libanoni tervező Resort 2017 néven futó kollekciójában a könnyű anyagokat, a finom csipkéket és a nyomott virágmintákat részesítette előnyben. Egy érzelmes inspiráció a tökéletes nyáresti randihoz.

6_25.jpg

Hordható, szolid és végtelenül nőies Elie Saab legújabb kollekciója. A Resort 2017 névre keresztelt gyűjtemény visszafogott színekből, könnyű anyagokból, finom hullámokból és romantikus érzelmekből állt össze. Saab a tőle megszokott egyszerű és nagyszerű megjelenés elvét alkalmazta. A légies textíliákat csipkékkel, bőrpántokkal és szegecses övekkel kombinálta, grafikus megoldásai, buja virágnyomatai szentimentálissá tették sziluettjeit. Minimalista szabásvonalain kiválóan működnek a színek: a fehér, a vörös, a burgundi, az orgonalila és a mustársárga. A hímzett koktélruháin megcsillanó gyöngydíszítéseivel fényt, az estélyik nagyvonalúságával pedig eleganciát csempészett kollekciójába. Nincsenek túlgondolt mintázatok, felesleges applikációk és kényelmetlen dekoltázsok, csak a nyáresti randevúk léleksimogató pillanatai, a lágy szellő érintése és az első csók szenvedélye.

Photos: Courtesy of Elie Saab

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5010033592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása