GaborSzakacs

Az Oscar-gála lenyűgöző ruhái

2016. február 29. - gaborszakacs

Magyar idő szerint ma hajnalban átadták a filmvilág legrangosabb kitüntetéseit, az Oscar-díjakat. A 88. alkalommal megrendezett vörös szőnyeges eseményen a különleges tervezői darabokban felvonuló színésznők elvarázsolták a helyszínen és a tévéképernyő előtt ülő nézőket. A gála mesés ruhakölteményeit most Ti is megcsodálhatjátok.

charlize-theron-oscars-red-carpet-2016.jpg

Charlize Theron egy mélyen dekoltált Dior Haute Couture ruhában jelent meg Hollywoodban.

cate-blanchett_hbz-oscars-2016-cate-blanchett.jpg

Az est talán legelegánsabb résztvevője az Armani Privé kreációt választó Cate Blanchett volt. A színésznő virágokkal díszített ruhája mindenkit ámulatba ejtett, exkluzív szettjét pedig Tiffany & Co. ékszerekkel tette felejthetetlenné.

Valódi hercegnőként vehette át élete első Oscar szobrocskáját Alicia Vikander, akit A dán lány című filmben - a legjobb női mellékszereplőként - nyújtott alakításáért díjazott a Filmakadémia. Romantikus, sárga Louis Vuitton estélyi ruhája tökéletes választásnak bizonyult. A legjobb női főszereplő díját Brie Larson kapta. A szoba című film sztárja egy kék, vállpántos, lágy hullámokban leomló Gucci darabban szoríthatta magához kitüntetését. Nemcsak a díjazottak, hanem az ismert vendégek is a rendezvény színvonalához illően érkeztek a vörös szőnyegre. Heidi Klum egy légies, színátmenetes Marchesa ruhakölteményben, Naomi Watts egy testre simuló, flitteres Armani Privé, Reese Witherspoon pedig egy vállpánt nélküli, sellő fazonú Oscar de la Renta darabban drukkolt kollégáinak a hollywoodi Dolby Theatre nézőterén.

A nadrágos Brandon Maxwell összeállításban érkező Lady Gagát a legjobb betétdal kategóriában jelölték Oscarra, ám ő ezt mégsem válthatta aranyszoborra. Ám fehér uszályos ruhája és mély dekoltázsa nagy feltűnést keltett a bevonulásnál. Csodás Givenchy csipkecsodában jelent meg Rooney Mara, aki kolléganőjével, - a leheletfinom pliszé Valentinoban fotózkodó - Olivia Wilddal együtt igazi görög istennőként ragyogott ezen az estén.

A még mindig lehengerlően csinos Jennifer Lawrence egy szexi Dior Haute Couture ruhában és Chopard ékszerekben látogatott el a jeles eseményre. Jennifer Garner szintén a fekete mellett tette le a voksát, neki a Versace divatház készítette el az alkalmi szettjét. Amíg Julianne Moore egy rafinált dekoltázsú Chanel Haute Couture, addig Kate Winslet egy fémes csillogású Ralph Lauren Collection darabban pózolt a vakuk kereszttüzében.

sofia-vergara-oscars-red-carpet-2016.jpg

A magyar szíveknek talán a legkedvesebb összeállítást Sofia Vergara viselte. Ugyanis az elegáns, kék hullámokban fodrozódó Marchesa ruhakölteményt és Lorraine Schwartz ékszereket viselő színésznő adta át a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjat Nemes Jeles Lászlónak. A HÍR IGAZ! 35 év után újra egy magyar film diadalmaskodott a legrangosabb filmes díjátadó ceremónián Hollywoodban.

1_6.jpg

Bizony, a Saul fia megkapta a legjobb külföldi filmnek járó aranyszobrot! A rendező remegő hanggal mondott köszönetet: "Az emberiség legsötétebb óráiban is van bennünk egy hang, ami segít abban, hogy emberek maradjunk. Ez a film ebben reménykedik."

Szívből gratulálok a rendezőnek, a színészeknek és az egész stábnak. Csodálatos teljesítmény volt! Köszönjük!

Photos: Harper's Bazaar, Reuters, Vogue

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr868427428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása