GaborSzakacs

Drámai ruhaköltemények az Oscar-gálára

2016. február 25. - gaborszakacs

A Marchesa divatház 2016-os őszi ready-to-wear kollekciója azoknak a elegáns hercegnőknek készült, akiktől nem áll távol a rokokó pompája és a barokk kor arisztokratikus megjelenése. A végtelenül romantikus ruhaköltemények felbukkanása garantált a vasárnapi Oscar-gálán.

_luc1122.jpg

Mesés gyűjteménnyel rukkolt elő a Marchesa két tehetséges tervezője, Keren Craig és Georgina Chapman. Bizony, ők azok a művészek, akik szezonról szezonra varázslatos kreációkba bújtatják az ismert és kevésbé híres ügyfeleiket. Legfrissebb kollekciójuk minden egyes darabját a pompa és az ünnepélyesség járja át. Akár egy előkelő estély bevonulásánál, úgy bukkantak fel a kifutón a padlót söprő, szebbnél szebb sziluettek. Több száz méter tüll, csillogó kristályok, felsliccelt szoknyák, gyönyörű bársonyok és ámulatba ejtő organzavirágok tették felejthetetlenné az eseményt. A Marchesa kreatív csapata a színekkel sem fukarkodott, az égszínkéktől a lángvörösön át a  bronzig, a hamuszürkétől pedig a rózsaszínig terjedt a skála. A drámai megjelenést a különleges ékszerekkel és a lenyűgöző fejdíszekkel fokozták. Biztosak lehetünk benne, hogy Hollywood legnagyobb vörös szőnyeges ünnepségén, az Oscar-díjkiosztón is főszerepet kapnak ezek a darabok.

Photo: Luca Tombolini / indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr198409866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása