GaborSzakacs

A 2016-os Golden Globe mesés ruhái

2016. január 11. - gaborszakacs

Ma éjjel Los Angelesben kiosztották a filmes szakma egyik tekintélyes elismerését, a Golden Globe-ot. A vörös szőnyeget ezúttal is elárasztották a legmenőbb divatházak lenyűgöző és kevésbé látványos ruhakölteményei. Elhoztam Nektek a gála kiemelkedő darabjait. 

jennifer-lopez-golden-globes-2016_giambattista_valli_and_jimmy_choo.jpg

Jennifer Lopez Giambattista Valli kreációt és Jimmy Choo cipőt viselt

Amy Adams egy narancs Atelier Versace, Cate Blanchett egy púderszínű Givenchy, Eva Green flitteres Elie Saab, Eva Longoria a hímzett Georges Hobeika mellett döntött a 73. Golden Globe kiosztójára. A csodás Heidi Klum vintage hatású, füstszürke Marchesa, Jada Pinkett Smith pedig egy feltűnő Atelier Versace darabot választott. Ez estet beragyogta Jenna Dawan Tatum a mesés éjkék Zuhair Murad kreációjában, de Jennifer Lawrence különleges szabású Dior ruhája és Julianne Moore csillogó Tom Ford estélyije is maradandó élményt nyújtott.

helen_mirren_badgley_mischka.jpg

Nemes Jeles László szobrocskáját Helen Mirren adta át. Az Oscar-díjas színésznő egy fekete Badgley Mischka ruhát választott. Igazán elegáns!

janefonda-reuters1_saint_laurent.jpg

Hollywood legendás színésznője, Jane Fonda egy különleges nyakmegoldású Saint Laurent kreációban jelent meg ma éjjel Los Angelesben.

A meghatottságtól alig bírt megszólalni Lady Gaga, amikor átvette élete első Golden Globe szobrocskáját. A díjátadón egy sikkes Atelier Versace költeményben lépett színpadra. Kirsten Dunst egy mélyen dekoltált, fekete Valentinoban, Kate Bosworth Dolce & Gabbanaban, Kate Winslet pedig Ralph Laurenben ünnepelt. Olivia Wilde bordó Michael Kors, Rooney Mara Alexander Mcqueen, Rosie Huntington-Whiteley Atelier Versace, Viola Davis pedig Marchesa ruhában emelte a rendezvény fényét. Nektek melyik kreáció tetszett a legjobban?

És a végén a legfontosabb hír! Nemes Jeles László megnyerte a Saul fia című filmért a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat. Az első Aranyglóbusz a hazai filmkészítés történetében! Szívből gratulálok az elismeréshez!

nemes_jelesgolden_globe576x356.jpg

saul-fia-goldenglobe-e1452489624613-1024x576.jpg

Photos: Getty Images, InStyle, Reuters, Vogue

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr918260836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2016.01.12. 15:40:19

Hát, őszintén szólva, más évekkel ellentétben csak egyetlen ruhánál torpantam meg, hogy húúú, ez igen. Mégpedig Jane Fonda ruhájánál. Nem mellesleg alakjának, korának megfelelő, szolid, zárt , ugyanakkor igen elegáns.

gaborszakacs 2016.01.12. 15:43:36

@Momina: Nekem is ő az egyik kedvencem. Nem kihívó, mégis feltűnő és roppant elegáns.
süti beállítások módosítása