GaborSzakacs

Inspiráció a fellegekből

2015. szeptember 19. - gaborszakacs

Úgy tűnik, Keren Craig és Georgina Chapman, a Marchesa két tehetséges tervezője nem tud hibázni. Szezonról szezonra képesek megújulni és ezzel a nemzetközi divatvilág egyik legfényesebb csillagát tudhatják magukénak. Előre szólok, a most következő ruhák elképesztően gyönyörűek!_mar0112.jpg

Amikor felnézel az égre és látod a végtelen, tovatűnő kékséget, a szálló felhőket, a boldogan repülő madarakat, rájössz, milyen csodálatos helyen élsz. Ez a határtalan látvány ihlette Keren Craig és Georgina Chapman legújabb kollekcióját is, amelyben a felhők utánozhatatlan könnyedségét és a madarak színes, díszes világát idézik meg egy kifinomult, művészi összeállításban. A fekete-fehér kontrasztok, a fény-árnyák játéka, a bolyhos, tollas szoknyák az ombre tüllel a légiességet, a 3D-s hímzések a mesés míderekkel pedig a valódi luxust hozták el. Ízléses, nőies, maradandó. Te is rajongója lettél?

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr857799018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása