GaborSzakacs

Az éjkirálynők stílusában

2015. július 11. - gaborszakacs

Elképesztően elegáns és szexi bemutatóval ajándékozta meg a couture szerelmeseit Zuhair Murad. 2015-ös őszi kollekciójához az éjszaka romantikus fényeiből merítette inspirációját. Hölgyeim, öveket becsatolni, jönnek az legmenőbb kreációk Párizsból!

_mur0018.jpg

Zuhair Murad totál maximalista! A libanoni tervező ebben a szezonban is csúcsra járatva képességeit egy olyan bemutatót állított össze, amelyben az arisztokratikus megjelenés az érzéki csábítással találkozik a buja éjszakában. A mesés Kelet csillagfényes égboltja visszaköszön az átlátszó anyagokra applikált apró flitterek és kristályok millióin. A különleges fejdíszek, az egyedi dekoltázsmegoldások és a földig érő könnyű szövetek a nőiességet és a vonzó megjelenést erősítik.

Mi ez, ha nem a testet öltött Nirvana?

Photos: Yannis Vlamos / indigitalimages.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr167617414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HelloTeo 2015.07.12. 21:10:41

Jézusom, annyira szép a blogod!

gaborszakacs 2015.07.12. 21:12:15

@HelloTeo: Nagyon kedves vagy! Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása