GaborSzakacs

Varázslatos esküvői ruhaköltemények

2015. november 13. - gaborszakacs

Mesés esküvői kollekcióval lepte meg a divat szerelmeseit Zuhair Murad. A libanoni származású tervező titkokkal átszőtt, szűzies ruhakölteményekben adná férjhez a következő szezon menyasszonyait.

zuhair-murad-bridal-fall-2016-07.jpg

Aki minimalista esküvői ruhára vágyik, az felejtse el Zuhair Murad nevét! A neves designer ugyanis méretes szoknyarészekkel és gazdag díszítésekkel ellátott sziluettekben képzeli el a következő szezon boldog aráit. Az oltárhoz vezető útra tökéletes megjelenés dukál, ezért Murad egy gondolattal több tüllt, hímzést és gyöngyöt használt, mint amennyit megszokhattunk tőle. A védjegyévé vált merész, áttetsző dekoltázsok stratégiai pontjait pedig guipure csipkével rejti el a kíváncsi tekintetek elől. Különleges és szexi, szűzies és ellenállhatatlan kollekció az illúzió nagymesterétől!

Photo: Courtesy of Zuhair Murad

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr838051564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása