GaborSzakacs

A nagyvárosi oroszlánvadászok

2015. július 13. - gaborszakacs

Az elmúlt héten a legnagyobb divatházak bemutatták a 2016-os tavaszi kollekcióikat. Mint minden szezonban, a Balmain most is egy különlegességgel állt elő. A gyarmatosítók korát és a szafarik hangulatát keresztezte és behelyezte a nagyvárosi dzsungelek betonrengetegébe. Szenzációs szettek születtek, nézzétek csak!

_mon0017.jpg

Nem kérdés, hogy Oliver Rousteing debütálása a Balmain férfi kollekciójának élén nagyon ütősre sikerült. Azokat a srácokat célozza meg, akik szeretik a kalandokat, nyitottak a világ változásaira, felfedezik annak minden rejtélyes, titokzatos oldalát egy-egy elfeledett kincs után kutatva. Ehhez segítségül hívja a szafari színeit és mintáit, no meg a sivatagi csizmát, amelyet akár az ókori gladiátorok is viselhettek volna egy véres küzdelem során. A harci nadrágok, zsinóros kabátok és motoros dzsekik újragondolásával teszi izgalmassá és különlegessé a metropoliszok hétköznapi hőseit. Csodásan keveri a bőrt a vászonnal, feldobja egy kis velúrral, egyéniséget pedig a printelt tigrismintával és a hímzett oroszlánfejekkel kölcsönöz összeállításainak. A test vonalát követő, illetve annak előnyös részeit kihangsúlyozó szettjei mellett Rousteing táskái figyelemre méltóak. Roppant egységes kollekció, bravo! Nektek hogy tetszik?

Photos: Monica Feudi / feudiguaineri.com

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr147621062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medali (törölt) 2015.07.15. 17:34:27

ebbol csak a sivatagi csizma (vicces neve van) tetszik, az viszont nagyon :)
süti beállítások módosítása