GaborSzakacs

Carolina Herrera sikkesen romantikus tavasza

2019. szeptember 26. - gaborszakacs

A visszafogott elegancia és a túláradó romantika tökéletes egyensúlyában született meg a Carolina Herrera 2020-as tavaszi kollekciója. A világhírű amerikai márka legújabb gyűjteményében Wes Gordon kreatív igazgató a jól ismert stílusjegyeket hozta el a New York Fashion Weekre. Ezúttal sem maradhattak el a feszes blúzok, földet söprő szoknyák, élénk színek és sikkes megjelenés. Hölgyeim, íme a tökéletes inspiráció egy gardróbfrissítéshez.

3_308.jpg

A New York Fashion Week üde színfoltjaként mutatkozott be a Carolina Herrera-ház 2020-as tavaszi kollekciója. A vezetői székből leköszönt 80 éves Carolina Herrera feladatait immáron a tehetséges Wes Gordon látja el, aki a világhírű elődje határozott csapásirányán halad. A legújabb ready-to-wear darabjai Herrera feszes, ugyanakkor igencsak romantikus megjelenését ötvözik a modern nagyvárosi öltözködés szabálytalan szabályaival. Egyszerre magabiztos és finom, könnyed és tiszteletet parancsoló. Patikamérlegen mérte ki az arányokat, így minden egyes szettjében következetes, mértéktartó és pontos. Csodás színekkel dolgozik, gyakran harsány, rikító árnyalatokat sem rest használni, az összkép mégsem túlzó, sokkal inkább lendületes, kacér és sikkes. Aprólékos díszítései és hatalmas printelt virágmintái valósággal vonzzák a tekinteteket, szívesen ringatózik a lágy fodrok tengerében. Gordon művészete nagyban hasonlít Herrera munkásságához, egyszerre megfontolt, építkező, klasszikus és újító. Imádja az ejtett vállú felsőket, a puffos ujjakat, a szupernőies vonalakat, a pöttyös és a csíkos ruhákat, a széles öveket, na meg a grandiózus masnikat. A CH márka a mai napig egy élettel teli sziget egy olyan világban, ahol a színtelen szomorú ruhák követelnek maguknak helyet a piacon. Csak így tovább, Wes Gordon!

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Vogue

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2915068676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása