GaborSzakacs

Az év színe 2019-ben: a vibráló narancs

2018. június 28. - gaborszakacs

Stílusos múltidézés, hamisítatlan amerikai életérzés és nőies vonalvezetés jellemzi Carolina Herrera 2019-es kollekcióját. A világhírű márka resort darabjai ezúttal Wes Gordon kreatív tervező keze alatt keltek életre. Felvonultatja a jellegzetes Herrera-vonal letisztult formáit úgy, hogy közben roppant különleges tud maradni. Imádja az éles kontrasztokat, a feltűnő bizsukat, a látványos kalapokat, na meg a narancssárga minden árnyalatát. Élénk szettek, napsütötte tájak, pálmafák árnyékában hűsölő stíluskirálynők, kell ennél elragadóbb inspiráció a következő évre?

2_198.jpg

Elegáns szoknyákból és férfias ingekből összeállított szettjeivel vált ismertté Carolina Herrera. A venezuelai származású amerikai tervezőnő több évtizedes munkássága során maradandót tudott alkotni a divat állandóan változó palettáján. A tőle kapott szakmai alázatot és értékrendet viszi tovább Wes Gordon, aki a márka kreatív igazgatójaként kapott szerepet a Herrera-ház történetében. A 2019-es resort kollekciója a korábbi gyűjteményekhez képest egy pezsgőbb, élénkebb és fiatalosabb vonalon folytatja a stílusos megjelenéssel kikövezett útvonalat. Gordon egy lágyabb, érzékenyebb sorozatot mutatott be, ami az aszimmetriára és a kontrasztokra építkezett, emellett erőteljes kiegészítőket és ékszereket is használt. Leginkább a pamut-selyem-gyapjú-sifon négyszögből választott anyagokat, főként fehéret, pirosat, sárgát és barnát. A vezérfonala mégis a lüktetően élénk narancssárga, ami úgy tűnik, hogy a 2019-es év slágerszíne lesz. Narancsba borult kabátok, szoknyák, ruhák és nadrágos összeállítások a narancsos fényben megcsillanó fülbevalók, cipők és táskák társaságában. A kollekcióhoz készített lookbookban is szépen végigvezette a jellegzetes amerikai megjelenéshez társított délies színvilágot, megjelenítette a pálmafás kertek teraszát és a narancsvidékek napsütötte romantikáját. Nyomott mintáihoz és virágos ruháihoz látványos kalapokat és keskeny öveket adott, így a letűnt korok stílusát, egy cseppnyi vintage-t és egy felvillanásnyi hippi korszakot is megidézett. Kifinomultság, elegancia és kényelem egy magával ragadó sorozatban a vibráló narancssárga erejével.

"A divat a szemeknek kedvez. A színek és a formák már az intellektusnak." - Carolina Herrera

Photos: Carolina Herrera Resort 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3114051694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása