GaborSzakacs

Hordható extravagancia a divat fővárosából

2018. április 09. - gaborszakacs

Különleges szabásvonalakkal, fémes csillogású anyagokkal és exkluzív kiegészítőkkel állt elő a tavaszi szezonra Alexandre Vauthier. A feltűnő összeállításairól ismert francia divattervező legújabb kollekciója a dögös utcai viseleteket vegyíti a partiképes párizsi fashionisták világával. A gyűjtemény figyelemre méltó kampányképei ezúttal a végtelenül hosszú Rue de Rivolin és a Hôtel Le Meurice impozáns épületében készültek.6_144.jpg

A párizsi Rue de Rivolin közlekedő autósoknak talán fel sem tűntek Alexandre Vauthier extravagáns kreációi, mivel nap mint nap különleges szettekben pompázó nőket és férfiakat láthatnak a divat fővárosának utcáin. Ám az ismert márka tervezőjének munkái kiemelkednek a magamutogató stílusikonok tömegéből, ugyanis egyedi kalapjaival és nőies sziluettjeivel a modern öltözködés szabályait teljesen átírja. A klasszikus alapokra építkező, a test vonalát követő különc Vauthier darabok a 2018-as tavaszi szezonban aszimmetrikus vállakat, méretes fodrokat és masnikat kaptak. A finom fehér és fekete pamutok mellett kiemelt figyelmet fordított a fémes hatású textíliákra, a szexisen áttetsző csipkékre és a legnemesebb selymekre. Mindezt tányérszerű kalapokkal, színes harisnyákkal, harsányan harsogó csizmákkal és pompás ékszerekkel tette emlékezetessé. Bár egy ready-to-wear kollekcióról beszélünk, a kivitelezés és a művészi formavilág egy igazi francia couture világába kalauzol bennünket. A puffos ujjú és viktoriánus nyakrészekkel rendelkező ingek elegáns szalagokat kaptak, ezáltal az arisztokratikus megjelenés is helyet kapott az igencsak bohém sziluettek sorozatában. A Hôtel Le Meurice impozáns épülete és annak előkelő lakosztálya pedig tökéletes keretet adott Alexandre Vauthier káprázatos gyűjteményéhez.

Szupermenő szettek Alexandre Vauthier tavaszi kollekciójában

Photos: Alexandre Vauthier Spring 2018 RTW Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2313486355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása