GaborSzakacs

Szuperdögös partiszettek szilveszterre

2017. december 20. - gaborszakacs

Sejtelmes bíborfényben úszó falak és szikrázóan csillogó diszkógömbök díszítették a párizsi Grand Palais épületét, amikor az Alexandre Vauthier divatház bemutatta a 2017-es őszi-téli couture kollekcióját. A ritmusos zenére vonuló modellek az 1980-as évek színvonalas klubjainak káprázatos megjelenését vitte kifutóra az ismert francia márka. Az aszimmetrikus vonalak, a hatalmas masnik, a fényes szövetek és az igencsak feltűnő kiegészítők egy fergeteges óévbúcsúztató parti stílusos elemei lehetnek.

2_141.jpg

Aki a visszafogott eleganciát és a konzervatív megjelenést részesíti előnyben, az ne is kopogtasson Alexandre Vauthier szalonjának ajtaján, mert rossz helyen jár. Fémes csillogású textíliák, mellvillantó felsők, karakteres ékszerek és köpenyszerű estélyik exkluzív sorozatából építette fel legújabb kollekcióját a francia divattervező. A couture-re jellemző egyedi kidolgozások, kézi hímzések, mesés díszítések nem maradhattak ki a 2017-es őszi-téli gyűjteményből, a művészi munka mellé pedig az 1980-as évek magával ragadóan színes és feltűnő diszkókorszakára emlékeztető stílust párosította. Alexandre Vauthier nőies szabásvonalai kiemelik a karcsú derekat, a határozott vállrészei mellett a hatalmas masnik igazán karakteres outfitekben keltek életre. Imádja az aszimmetriát, az áttetsző anyagokat, a tengernyi tollat, a lakkot és a színes szalagokat. A köldökig szaladó dekoltázsok és a rafinált rátétekkel készített ingek díszítései valósággal vezetik a tekintetet, ezzel pedig nagyon buja és dögös megjelenést kölcsönöz viselőinek. Vauthier selyem organza minidresszei, lamé ruhái és fémfóliára emlékeztető csizmái tökéletes összhangban vannak a bemutató helyszínéül szolgáló, ezúttal impozáns diszkóklubbá alakított párizsi Grand Palais megkapó látványvilágával. Egy olyan kollekciót kaptunk, ami a múltból táplálkozik, ugyanakkor előremutató megoldásaival a magabiztos eleganciát hivatott bemutatni. Kell ennél izgalmasabb ihletforrás a szilveszteri partiszett összeállítása előtt? 

11_140.jpg

Alexandre Vauthier Fall 2017 Couture

Photos: Marcus Tondo / Indigital.tv /Vogue

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9513513671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása