GaborSzakacs

Eljött a dívák ideje

2016. szeptember 08. - gaborszakacs

Zuhair Murad egy impozáns couture kollekcióval rukkolt elő a 2016-os őszi szezonra. A libanoni tervező egy csipetnyi vintage mellé némi bécsi szecessziót társított, a végeredményt pedig megfűszerezte a '70-es évek bohém rockereivel. A különleges kalapok, a sejtetően szexi csipkék és a csillogó kelmék még a luxus ellen dacoló szíveket is rabul ejtik.

1_30.jpg

6_27.jpg

Zuhair Murad egy izgalmas kollekcióval varázsolta el a 2016-os őszi couture bemutatójának résztvevőit. Modelljei a Queen Bohemian Rhapsody ismert taktusaira vonultak fel a kissé hippi, kissé rocker, mégis roppant elegáns ruhakölteményekben. A libanoni tervező bársony köpenyei, makramé hímzései, szuperszexi combcsizmái és feltűnő kalapjai a '70-es évek stíluskirálynőit idézték meg. Ruhái ebben a szezonban is gazdagon díszítettek, a kristályok, a gyöngyök és az ékszerek igazán alkalmi megjelenést kölcsönöznek sziluettjeinek. Áttetsző, fodros textíliái, fekete csipkéi tetoválásként ölelik körbe a testet, a bíborban, szilvakékben és méregzöldben pompázó sifonok, tüllök és kreppek pedig színes kavalkádként keltek életre. A kollekció egyik fénypontja a bécsi szecesszió stílusjegyeinek, illetve Gustav Klimt művészetének megidézése a földet súroló selyemruhákon keresztül. A lenyűgöző darabokat mellett felbukkantak a tervező védjegyének számító, fényben úszó, pezsgő színű és mohazöld kreációi is. A bemutató zárásaként egy látványos menyasszonyi ruhával kápráztatta el a couture szerelmeseit Murad. A klasszikus fehér helyett az idei őszre a latte bézs árnyalatra esett a választása. Az aprólékos munkával, kézzel készített ruha impozáns díszítése és grandiózus fátyla lenyűgözte a kifutó szélén helyet foglaló vendégsereget. Zuhair Murad újra bebizonyította, hogy stílusos hercegnő bárkiből lehet, csak egy isteni ruha kell hozzá. 

22_3.jpg

Photo: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8711673614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása