GaborSzakacs

Stéphane Rolland elegáns esküvői ruhái

2024. május 16. - gaborszakacs

Éterien elegáns esküvői ruhákat mutatott be Stéphane Rolland. A világhírű francia divattervező a 2024-es ősz-téli menyasszonyi kollekciójában a márkára jellemző haute couture színvonalú és kézi díszítésű alkotásokat sorakoztatott fel, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik a boldogító igen kimondásának pillanatát.

1_610.jpg

Stéphane Rolland haute couture művészete évek óta elvarázsol, több párizsi divatbemutatójára is meghívást kaptam. A francia couturier alkotásait egységesen a magas minőségre törekvés, a kiváló textíliák, az építészeti jegyekre emlékeztető szabásvonalak és a kézi díszítések jellemzik. Ruháinak finomult eleganciáját a éterien légies, mégis határozott formavilág adja, amely könnyen felismerhetővé teszi a munkáit.

A 2024-es ősz-téli szezonra szánt menyasszonyi ruhák a tervező jellegzetes kézjegyeit sorakoztatják fel, ezek egyben az emblematikus design újraértelmezései is lehetnek. A gyűjteményben csodálatos kétrészes ruhákat, mély dekoltázsú vagy nyitott hátú darabokat, aszimmetrikus tunikákat és királynői köpenyeket láthatunk. Különösen izgalmasak a lépcsőzetes selyemtaft szoknyák, a mellszoborszerű kialakításban életre keltett felsők, a sálszerű panelek, a kristályokkal hímzett fátylak és a Chantilly-csipkével díszített uszályok. Amíg a tengernyi taft és tüll volument és drámaiságot ad a teljes kollekciónak, addig a selyemből készített, a fejdíszeken, a szegélyeken és a csípőrészen elhelyezett gardéniák a romantikus és kifinomult francia megjelenést testesítik meg. Minden kétséget kizáróan ez a Stéphane Rolland gyűjtemény egy erős és harmonikus válogatás arra a bizonyos nagy napra. Egy valóra vált álom minden menyasszony számára.

Roppant látványos, ugyanakkor elegáns esküvői ruhákat sorakoztatott fel a 2024-es ősz-téli menyasszonyi kollekciójában a francia haute couture nagymestere, Stéphane Rolland 

Fotók: Stéphane Rolland Fall-Winter 2024 Bridal Lookbook / Stéphane Rolland Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8818374257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása