GaborSzakacs

Mennyei illatok a textíliák nyelvén elbeszélve

2022. május 09. - gaborszakacs

A minimalizmus és az egyszerűség jellemzi az Ashi Studio 2022-es tavaszi kollekcióját. A párizsi székhelyű márka egy 14 - ebből 5 férfiaknak szánt - szettből álló mesés couture ruhasorozatot mutatott be a divathét keretein belül. A buja kertek hipnotizáló virágillata ihlette kreációkat a könnyed anyagok és az aprólékos kézi díszítések teszik emlékezetessé.

100_17.jpg

A couture divathét rendszeres résztvevőjeként tartják számon az Ashi Studiot. A párizsi székhelyű márka a 2022-es tavaszi szezonra is a rá jellemző klasszikus szabásvonalakat, bonyolult formákat, csodás díszítéseket hozta el. Az aprólékos kidolgozások ellenére a ruhasorozat egy igencsak minimalista és letisztult képet mutat. A 14 sziluettből álló „Heaven Scent”  néven futó kollekció érdekessége, hogy ezúttal 5 szett férfiak számára készült.

A buja kertek titkos ösvényei, a virágokkal szegélyezett, romantikus sétányai ihlették ezt a nagyszerű gyűjteményt. A jácintok, a jázminok, a magnóliák, az ibolyák, a liliomok és a rózsák művészi elrendezése, a bódító, már-már hipnotizáló illatuk átjárta Mohammed Ashi orrát, a mennyei aroma pedig egészen a lelkéig hatolt. Felidézett benne sok-sok emléket, amelyek a sötét pillanatokban születtek, a virágtenger különleges bukéja átragyogott ezen és az árnyékból a fény felé vezette a tervezőt. A couture virágzó szimfóniája a minimalizmus, a nagyvonalúság, az elegancia és az egyediség tavaszi kertjéből ered, nem véletlenül kapta a kollekció a "Mennyei illat" fantázianevet.

Az Ashi Studio új ruhakölteményei a virágok finom szirmainak ábrázolásán túl a természet szépségeit mutatják be. Találkozhatunk éles fehérekkel, a púderrózsaszínnel, a földes szürkével, a szénfeketével és a skarlátvörössel. A "Mennyei illat" kollekcióban felsorakozó alkotásokat a kifogástalan kivitelezés és a magas minőség jellemzi. Nagyszerű esztétikai élményt nyújtanak a levegőben könnyedén szálló, redőzött anyagok, a puha tollrészletekkel libbenő blúzok és a grandiózus köntösök. Izgalmas kombinációként hatnak a nadrágos szettek a váll nélküli köpenyekkel társítva, a szűk oszlopruhák puffos ujjakkal, na meg az egyenes vonalak a testen kecsesen végigfutó hajlékony ívek mellett. A kissé futurisztikus szettek súlytalanok és mégis roppant erőteljesek.

Külön öröm, hogy a vörös szőnyeges eseményekre már a férfiak is választhatnak az Ashi Studio kínálatából. A couture márka a különleges összeállításaiban a Ezeregyéjszaka meséinek hangulatát, a modern, egyedi megjelenést és a valódi luxust  ötvözi. Nekem nagyon tetszik és nektek?

Fotók: Ashi Studio Spring 2022 Couture / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8517280944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása