GaborSzakacs

Cardi B elképesztő szettjei a párizsi divathéten

2021. október 10. - gaborszakacs

"Senki sem szórakozott jobban a párizsi divathéten, mint Cardi B" - írta a Vogue az amerikai rapperről. És valóban! Az extravagáns külsejű előadó polgárpukkasztó összeállításokban sokkolta a sikkes megjelenéséről és a kifinomult ízléséről ismert francia fővárost. 

001_15.jpg

1. Schiaparelli maszkban ment shoppingolni

A világsztár képtelen komolyan venni önmagát és a dollármilliárdos high fashion iparágat is. A Paris Fashion Week idején a Park Hyatt Paris-Vendôme-ból egy futurisztikus arany maszkban és szürreális elemekkel díszített Schiaparelli szettben lépett ki. Még Tutanhamon fáraó is megirigyelhetné azt az aranykavalkádot, amelyben Cardi B a szomszédos 31 Rue Cambonon található Chanelbe igyekezett férjével, a szintén rapper Offsettel.

2. Tollas Muglerben a kiállításmegnyitón

A "Thierry Mugler - Couturissime" című kiállítás sztárvendégeként érkezett Cardi B a Rue de Rivolin található Musée des Arts Décoratifs épületébe. A francia haute couture divattervező, Thierry Mugler tűzpiros tollakkal díszített alkotása egyébként a különleges tárlat egyik vezető darabja. 

mugler_1.jpg

3. Fekete Muglerben

A világhírű rapper nagy rajongója Muglernek. A kiállítás megnyitója után már egy fekete fűzőszerű bőrruhában jelent meg a fotósok kamerája előtt. Cardi B egyébként kétgyermekes anyuka, kisebbik gyermeke szeptember elején született.

mugler2.jpg

4. Chanel kezeslábasban

Az Instragram sztoriba posztolt fotók alapján Cardi B és Offset a Chanelben tett látogatásuk alkalmában potom 34.000 dollárt, azaz közel 11 millió forintot tapsoltak el 11 tétel megvásárlásával. A kimerítő shoppingolás után a rapper egy csillogó Chanel kezeslábasban és egy barna beretben indult Carine Roitfeld (a Vogue Paris szerkesztője) születésnapi partijára. Levezetésképpen a Trocaderon található Girafe étteremben költött el egy romantikus vacsorát a férjével.

6_chanel.jpg

5. Tüskék és szegecsek

Cardi B stílusától nem áll távol a meghökkentés és a megbotránkoztatás sem. A sztárt nem látjuk decens kiskosztümben, vasalt blúzban vagy éppen egyszerűbb, visszafogott szettekben. Az alábbi képen egy tüskékkel és szegecsekkel kirakott Richard Quinn összeállításban indult a párizsi éjszakába. A javasolt távolságtartási szabályokat ebben a kabátban minden bizonnyal sikerült betartania és a szállodája előtt gyülekező rajongók sem kaptak forró baráti ölelést tőle. Don't touch me!

5_richard_quinn.jpg

6. Egy Schiaparelli kabát és semmi más...

Egy vacsora a férjjel, ahova illik rendesen felöltözni. Egy jellegzetes Schiaparelli jegyekkel és rubinvörös béléssel ellátott kabátot választott erre az alkalomra Cardi B. A megjelenését egy pár csepp alakú fülbevalóval és fehér ovális napszemüveggel tette emlékezetessé. Még szerencse, hogy a kabát alatt legalább egy fekete body-t viselt.

4_schiaparelli.jpg

7. Tigrismintás Cavalliban

A Christian Louboutin cipőtervezővel közös vacsorán jelent meg ebben a szerelésben Cardi B. Fekete garbójához egy magas hasítékkal ellátott, tigrismintás Roberto Cavalli by Fausto Puglisi szoknyát választott. És a párizsi klasszikus szettek első számú sztárjával, egy fekete berettel koronázta meg az összképet. Modern és dögös, ahogyan azt egy világsztártól elvárhatjuk.

8_roberto_cavalli.jpg

8. Méretes kalapban a Balenciaga bemutatóján

A 2022-es tavaszi ready-to-wear kollekciókat felvonultató párizsi divathéten minden kétséget kizáróan a Balenciaga show-ja volt a legnagyobb durranás. A sztárok ellepték a rendezvény helyszínéül szolgáló Le Théâtre du Châtelet impozáns színháztermét. Az eseményre persze Cardi B is hivatalos volt, aki a márkára jellemző oversize kalapban és a '80-as éveket idéző magazinnyomatokkal dekorált, strukturált kabátban érkezett. Elég feltűnő, de nekem mégis nagyon bejön ez a megjelenés.

9_balenciaga.jpg

9. Variációk lilára

Na, jól van ám! Vannak olyan divatpillanatok az életben, amikor a meghökkenéstől a szavad is eláll. Ilyen volt, amikor a Grammy-díjas rappert megpillantottam az alábbi lila Richard Quinn szettben. Cardi B itt éppen a Messika ékszerház bemutatójára igyekezett nem kis feltűnést keltve.

10_richard_quinn.jpg

10. Bébi Cardi B zöldre vált

Oké, végem van! Elképesztően vicces, groteszk, szürreális ez a bébijelmez a 29 éves amerikai rapperen, aki ebben a zöld Richard Quinn kreációban látogatott el a Schiaparelli-ház legújabb kollekciójának prezentációjára. Ugye, mondanom sem kell, hogy a párizsi Place Vendôme környékén a forgalom leállt? Kövezzetek meg, de én ezt szettet a humora miatt IMÁDOM!

11_richard_quinn.jpg

11. Csak csinosan...

A végére pedig egy olyan összeállítást hoztam, amelyben a világsztár és a férje egy romantikus vacsorára indultak a párizsi éjszakába. Cardi B csillogó eleganciáját csak a tökéletes sminkje tudta túlragyogni. Bizonyítván, hogy a sztereotípiákon túlmutatva egy amerikai híresség is képes alkalomhoz illően felöltözni. Wow!

12_392.jpg

Fotók: Cardi B Instagram / Popsugar / Times / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4316716618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása