GaborSzakacs

25 nagyvonalú ruhaköltemény a Marchesa kollekciójában

2019. június 26. - gaborszakacs

Egy kifinomult ízlésű nő teljes ruhatárát mutatja be a legújabb kollekciójában a Marchesa. Georgina Chapman és Keren Craig 2020-as resort darabjai a sikkes nappali viseletektől, a laza koktélpartik hangulatán át a vörös szőnyeges eseményekig igen széles palettán mozognak. Igézően elegáns muszlin blúzok, szexi csipkeruhák és ombre tüllcsodák a legmagasabb minőségű, haute couture kivitelben.

16_218.jpg

Egy ellenállhatatlan kollekcióval készült a 2020-as szezonra Georgina Chapman és Keren Craig. A Marchesa tehetséges tervezőnői eddig sem a hagyományos utcai viseletekről voltak ismertek, sokkal inkább a nagyvonalú, alkalmi ruháikkal hódították meg a magas minőségre szomjazó divatrajongókat. Gyűjteményeikben nincsenek színes sportcipők, basic trikók vagy éppen kiszaggatott farmerek, kerülik a végtelenül unalmas és semmitmondó megjelenést. Stílusukat a kifinomultság és az elegancia jellemzi. Imádják az ombre tüllöket, a könnyed szaténokat, a 3D-s applikációkat, a kézi hímzéseket, a nőies vonalvezetést és a csillogó kristályokat. 

Ámultba ejtő szabásvonalakkal, légies anyagokkal és szemet gyönyörködtető díszítésekkel jelentkezett be a következő szezonra a Marchesa. Az ismert amerikai márka tervezőpárosa egy teljes napi ruhatárat állított össze azoknak a nőknek, akiknek a stílusos megjelenés nem másodlagos kommunikációs forma, hanem a személyiségük leképezését jelenti a textíliák nyelvére. A 2020-as sorozat roppant érdekes, izgalmas és gazdag lett, a bájos délutáni blúzok világától a vörös szőnyeges gálák elképesztően nagyvonalú ruhakölteményéig terjed. Chapman és Keren a szupernőiességet és a romantikus outfiteket ezúttal sem zárja a sötét szekrények mélyére, hanem utat enged a szépség és az esztétikum hordhatóságának. Virágos felsőik, printelt miniruháik és látványos midiszoknyáik a hétköznapok szürkesége ellen veszik fel a harcot, a szemet gyönyörködtető csipkéikkel, kézi hímzéseikkel és kristálygyöngyeikkel pedig emlékezetessé varázsolják az esti partikat. A végeredmény inkább couture, mintsem streetwear, a Vogue szerint leginkább "daywear". Megnyerő és magával ragadó, érzéki, de nem közönséges vagy túlgondolt. A színek és minták tekintetében kitűnő inspirációs forrás lehet a saját 2020-as ruhatárad összeállításában.

A kifinomult és nőies Marchesa Resort 2020 kollekció

Photos: Marchesa Resort 2020 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5314910662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása