GaborSzakacs

Stílusos pillanatok az egyhangúság ellen

2018. október 19. - gaborszakacs

Lenyűgöző hímzésekkel, szexi csipkékkel és légies anyagokkal készül a 2019-es tavaszi szezonra Zuhair Murad. A világhírű libanoni tervező legújabb ready-to-wear kollekciójában a hétköznapok eleganciáját vegyíti az alkalmi megjelenéssel. Szemet gyönyörködtető ívek és art deco jegyek egy ellenállhatatlan sorozatban, mivel egy valódi Murad-nő minden évszakban egyedi és stílusos. 

1_234.jpg

Zuhair Murad. A név hallatán minden divatrajongót egy bizsergető érzés kerít hatalmába, ugyanis a világhírű libanoni fashion designer azon művészek egyike, aki a legmagasabb minőséget képes nyújtani minden szezonban és minden kollekciójában. A 2019-es tavaszi gyűjteménye is a tőle megszokott színvonalon készült, ezúttal a sikkes nagyvárosi viseletek és az alkalmi megjelenés kifinomult találkozásával. Könnyed sifonjai és muszlinjai szemet gyönyörködtető hímzésekkel és csipkeszegélyekkel keltek életre, az ünnepi fényt a meg-megcsillanó kristályok adják. A vibráló lilák, a szenvedélyes vörösek és a fáradt zöldek díszes öveket kaptak, a cigarettanadrágos sziluettek gazdagon díszített kabátkákkal váltak a sorozat fénypontjaivá. Murad a csodás kreációk mellé csak egy-egy karakteres fülbevalót vagy ékszertáskát párosít, ezzel is jelezi, hogy nem szeretné elvenni a figyelmet a királynői belépőről. Nőies vonalvezetés és stílusos pillanatok a párizsi sikk hangulatában. Hölgyeim, úgy tűnik, ígéretes tavasznak nézünk elébe. Köszönet és hála érte, Zuhair Murad!

Különleges színek és formák egy cseppet sem hétköznapi kollekcióban 2019 tavaszára.

Photos: Zuhair Murad Spring 2019 Ready-to-Wear Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8614301775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása