GaborSzakacs

Ellenállhatatlan szettek Zuhair Murad gardróbjából

2017. október 10. - gaborszakacs

Harcias amazonoknak és romantikus hercegnőknek készítette legújabb kollekcióját Zuhair Murad. A libanoni tervező a párizsi divathét keretein belül mutatta be 2018-as tavaszi ready-to-wear kreációit, amelyeket a tőle megszokott haute couture stílusjegyekkel tett feledhetetlenné. Murad a következő szezonban is igazán meggyőző darabokkal látja el a dögös partiszettek és a libbenő ruhaköltemények szerelmeseit.

1_124.jpg

Az őszi divathét legjobban várt eseménye a párizsi divatházak kollekcióinak felvonulása. Az óriási érdeklődés mellett kifutóra vitt ruhák látványos eseményeit alapos tervezői-művészi munka előzi meg. A libanoni székhelyű Zuhair Murad szezonról szezonra a divat fővárosában tárja a nagyközönség elé a következő évszakokra megálmodott viseleteit. A 2018-as tavaszi ready-to-wear gyűjtemény sem okozott csalódást, ugyanis a tervezőtől megszokott magas színvonalon és egyedi technológiákkal készítette el ruháit, amelyekkel ezúttal az ókori mítoszok istennőit, harcos amazonjait és romantikus hercegnőit keltette életre. A couture alapokon nyugvó darabok főleg a fekete-arany tengelyen mozognak, a változatosság érdekében azonban némi vöröset, bordót, kéket és pasztell árnyalatokat is használt a tervező. Az érzéki megjelenésre építkezik, hol a szexi lábakra, hol a formás dekoltázsra helyezi a hangsúlyt. Soha nem esik túlzásba, kifinomult érzékkel kezeli az arányokat. A Murad-nő 2018 tavaszán is titokzatos és nagyon elegáns, megjelenéséből árad a jó ízlés. Kedveli az arany kiegészítőket, a kristályokat és a gyöngyöket, ruháin a kontrasztos minták, a printelt tenger alatti motívumok és a hímzések váltakoznak. Jacquard kreációit láncokkal, a földet söprő estélyiket pedig csipkével és vidáman táncoló rojtokkal tette feledhetetlenné. Az új kollekcióból sem maradhatott ki Jennifer Lopez kedvenc vörös szőnyeges szettje, az áttetsző kezeslábas és a combközépig sliccelt, libbenő anyagú istennő jelmez. Zuhair Murad a hordható luxus megszállottja, a különleges szabásvonalakkal rendelkező ruhakölteményeit Bejrúttól Párizsig, Londontól Los Angelesig rajongva imádják a stílusos megjelenés megszállottjai.

Photos: Zuhair Murad Spring 2018 Ready-to-Wear

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3612937307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása