GaborSzakacs

Egyszerű és nagyszerű őszi darabok

2018. augusztus 21. - gaborszakacs

Ellentétes színpárokkal és egyedi csavarási technikákkal hozta el a szezonális luxust Narciso Rodriguez. A népszerű New York-i divattervező 2018-as pre-fall kollekciója a letisztult és ízléses nappali, illetve esti viseleteket mutatja be. Mesterien bánik a női test vonalaival, kiemeli az előnyös részeket, egyszerűségével pedig megbabonázza a kifinomult megjelenésre érzékeny rajongóit.

1_186.jpg

Akárhogy is nézzük, Narciso Rodriguez nem az a divattervező, akit az Instagram és más közösségi oldalak túlsztároltak volna, pedig az ő művészete egyedülálló. Az általa képviselt megjelenési forma sem egy ördöglakat, soha nem a feltűnésre, inkább az emlékezetes eleganciára törekszik. Egyszerű, ugyanakkor rafinált vonalvezetéssel dolgozik, azáltal az egyes darabjai könnyen kombinálhatóak. A 2018-as pre-fall gyűjteménye az évek óta kijelölt csapásirányon halad. Gyönyörű kidolgozásaival a test finom íveit emeli ki, hangsúlyt fektet a kerek vállakra és a keskeny derékrészre. A nőiességet a legnemesebb anyagokkal fokozza, díszítéseiben pedig a minimalista lenyűgözésre törekszik. Kedveli az ellentétes színek használatát egy szetten belül, gyakran használja a fekete-fehér klasszikusait. Az idei őszi szezonban aszimmetrikus vágásokkal, különféle csavarási és hajtogatási technikákkal dolgozik, emellett ügyesen játszik a ruhák és a nadrágok hosszával is. Rodriguez nem hagyta figyelmen kívül a sötétedés utáni viseleteket sem. A szexi fehérneműkre emlékeztető koktélruhái és szuperszűk sziluettjei a csábítás első számú eszközei is lehetnének. Narciso Rodriguez ma nem egy fancy designer, ám a munkássága toronymagasan veri a felkapott divathírességek tiszavirág életű népszerűségét. Szerethető egyszerűség és időtálló darabok egy ízléses kollekcióban. 

Photos: Narciso Rodriguez Pre-fall 2018 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4613855518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása