GaborSzakacs

A narancssárga az új fekete?

2017. január 31. - gaborszakacs

Amíg kicsiny országunkban röpködnek mínuszok és a tél lassan az elviselhetetlenség fázisába csap át, addig a párizsi divathét kifutóit elárasztották az élettel teli, színes, tavaszi kollekciók. Giorgio Armani couture vonala, a Privé a narancssárga ötven - vagy még több - árnyalatával hódította meg a divat fővárosát. Stílusos összeállításait a napfény melege, a felhőtlen boldogság és az utánozhatatlan Armani elegancia járja át.

16_44.jpg

Mintha nem is a párizsi divathét couture bemutatóján, hanem Gombóc Artúr végtelen formájú, méretű, színű és ízű csokoládébirodalmában járnánk, úgy sorakoznak fel Giorgio Armani kifutóján a narancssárga különböző árnyalatai. Először a klasszikus narancssárga sifonok és szaténok mutatkoznak be a hangulatos nyáresti égbolt narancsos fényében, majd megidézi a lédús mandarin héjának színét, illetve a kínai bútorok narancsban pompázó lakkozását. A szikrázó narancsszínű flitterek csillogása a narancsszínűre festett krokodilbőrök mellett igazán lehengerlő látványt nyújtanak. Csak én gondolom azt, hogy 2017-ben a narancssárga az új fekete?

Sokaknak úgy tűnhet, hogy Giorgio Armani évtizedek óta biztonsági játékot játszik a divatban. Ő az az olasz tervező, aki szezonról szezonra úgy tudja prezentálni a szürkét és a feketét, hogy abba beleremeg a lábunk. Természetesen a gyönyörűségtől. Tavalyi kollekcióiban a kék összeállítások kaptak hangsúlyt, a 2017-es tavaszi couture kreációi narancsban pompáznak. Armani újra és újra kilép a komfortzónájából, így képes fenntartani az érdeklődést, mindig érdekes tud maradni.

Hosszú selyemruhái az 1930-es évek stílusában suhantak a bemutató kifutóján, hímzett felsői, nőies, nadrágos összeállításai pedig trükkös szabásvonalakban keltek életre. Fodros vállrészeiben, mély dekoltázsaiban, látványos köpenyeiben a régi Hollywood ellenállhatatlan stílusát idézte meg, az előkelő megjelenést flitteres zakókkal, élénk bőrdzsekikkel és feltűnő kiegészítőkkel koronázta meg.  Armani idén tavasszal az elegáns nőt öltözteti, akinek nemcsak a ruhatára, hanem a személyisége is ellenállhatatlan.

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr612163225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása