GaborSzakacs

Ruhaköltemények a végtelen kékségben

2016. február 01. - gaborszakacs

A sikkes olasz nők kedvenc tervezője és az elegancia első számú nagykövete Giorgio Armani. A világhírű designer az elmúlt héten a milánói Armani Silos monumentális épületében bemutatta a 2016-os tavaszi Privé couture kollekcióját. Az egyedülálló gyűjteményt a flitterek, a fodrok és a légiesen kék ruhaköltemények uralták.

kim_0546.jpg

Az Armani Privé szezonról szezonra azt a könnyed, olasz eleganciát mutatja be, amelyet minden nő magáénak szeretne tudni. Az elmúlt héten megrendezett bemutatón a hollywoodi vörös szőnyeges események csillogó világát keltette életre a divatház vezető tervezője, Giorgio Armani. A 30-as évek hangulatát idéző kreációk könnyű anyagai légies, csipke- és gyöngydíszítései exkluzív megjelenést kölcsönöztek a felvonuló modelleknek. Silos lakkhatású kifutóján szinte úsztak a lágy fodrok, a kristályok és flitterek pedig beragyogták a termet. A kollekció titka talán az lehet, hogy nincs túlgondolva, minden darabja egyszerű és nőies, ugyanakkor látványos és imádnivalóan kék. Armani mesterien bánik az anyagok textúrájával, a kék-fekete kontrasztokkal, néhol eltakar, másutt finoman sejtet.

A klasszikus estélyi fazonok mellett felbukkantak a nadrágos összeállítások is, amelyek az elmúlt években óriási népszerűségre tettek szert a díjkiosztók világában. Úgy tűnik, ezzel a gyűjteménnyel Armani megnyerte a drámai és emlékezetes ruhaköltemények fődíját a couture bemutatók hetén.

Photos: Kim WestonArnold / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr568333494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2016.02.03. 17:11:36

A ruhák gyönyörűek. Alig tudok egy-két olyat mondani, amit NEM vennék fel közülük. Azonban vagy a megvilágítás fura, vagy a fotókon nem jön át, vagy a monitoromon, de én a ruhák legtöbbjét nem kéknek, hanem halványlilának látom.
süti beállítások módosítása