GaborSzakacs

Csipkére hangolódva

2016. november 26. - gaborszakacs

Pazar és ízléses. Ezzel a két jelzővel lehet a legkifejezőbben bemutatni Elie Saab 2017-es őszi esküvői kollekcióját. A haute couture-szerű ruhák a míderek, a hímzett virágok és a lenyűgöző csipkecsodák mesés talákozásában keltek életre. A gyűjtemény tökéletes inspiráció a következő esztendő potenciális menyasszonyainak és szerelmes hercegnőinek.

2_50.jpg

Elie Saab nem egyszerűen ruhákat tervez, hanem álmokat vált valóra. 2017-es őszi esküvői kollekciójában a valódi párizsi stílust vintage elemekkel párosította, mindezt egy modern, légies köntösben tálalta. Ruhakölteményeit a haute couture világa inspriálta. Egy olyan ízléses és magas színvonalú gyűjteményt hozott létre, amelyben az aktuális trendek mellett a menyasszony személyisége is visszaköszön. Nincsenek felesleges díszítések, sallangok és unalmas klisék, csak a méltóságteljes, pazar megjelenés. 

Elie Saab tizenkét nagyszerű kreáción keresztül mutatja be a szerelmes hercegnők romantikus pillanatait. Az életre szóló élményhez mídert, hímzett virágokat és finoman redőződő muszlint használt. A test vonalát követő, derékhangsúlyos ruhák fenséges tüll fátylakat és levehető köpenyeket kaptak, a hátrészeket pedig az összefonódó csipkebetétekkel tette ellenállhatatlanná a designer. Az őszi-téli szezon aktualitásán felbuzdulva a kollekcióban felbukkantak a báránybőr kiegészítők és a nerc bolerók is. Valódi luxus a Nagy Napra!

Photos: Elie Saab Bridal Fall 2017 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1311991640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása