GaborSzakacs

Őszi stílustanácsadás Oscar de la Rentától

2016. szeptember 10. - gaborszakacs

Egyszerű vonalvezetés, hagyományos formavilág és nőies megjelenés jellemzi az Oscar de la Renta 2016-os őszi ready-to-wear kollekcióját. A márka vezető tervezője, Peter Copping a legnemesebb anyagokat használta fel kreációinak életre keltésében. Egy megnyerően finom és sikkes gyűjtemény az ízléses öltözködés nagykövetétől.

1_32.jpg

Az őszi szezon kezdetével előkerülnek a gardrób mélyéről a sűrű szövésű anyagokból készült ruhadarabok, a vastagabb pulóverek, a melegebb kabátok és a szőrmék. Az Oscar de la Renta divatház a 2016-os őszi ready-to-wear kollekciójában a klasszikus megjelenést részesíti előnyben. Nincsenek túlgondolt minták, felesleges díszítések, csak kifinomult és nőies darabok. A márka vezető tervezője, Peter Copping a hagyományos szabásvonalakat vegyítette a 18. századi fűzőkkel merevített ruhaköltemények világával. A régi szabászati technikákat vette alapul, ezt kiegészítette a mai technológiákkal, az eredmény pedig egy különleges gyűjtemény lett.

Copping szívbaj nélkül társította a gyapjúfelsőt a taftszoknyával, a selyemdamasztot a bőrrel, néhol csipkével és a némi szőrmével. Kedveli a rétegezést, a labdaszoknyákat, a háromnegyedes ujjú kabátokat és a hosszú kesztyűket. A szomorú, hideg évszak ellenére a színek használatára törekszik, a piros, bordó, türkiz, fukszia és bronz sikkesen kiegészíti a derekat hangsúlyzó, szürke és fekete alapdarabokat. Koktélruháit és pánt nélküli estélyi kreációit organzából, redőzött, virágos jacquardból készítette. Nem a díszítésre kívánta felhívni a figyelmet, hanem a nőre, aki ezeket a ruhakölteményeket viseli. Az Oscar de la Renta ezúttal sem okozott csalódást, a hagyományt, a minőséget és a stílusos jövőt mutatta be Grace Kelly stílusában egy fáradt őszi délutánon.

Photos: Yannis Vlamos / indigital.tv / Vogue

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3011692519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása