GaborSzakacs

Zac Posen rafinált ruhakölteményei

2016. augusztus 26. - gaborszakacs

Látványos kollekcióval rukkolt elő az őszi szezonra Zac Posen. Az ismert amerikai designer Pre-Fall 2016 néven futó gyűjteményében a különleges anyagokkal és formákkal kísérletezett. Szoborszerű ruhái, virágmintás sziluettjei minden bizonnyal felbukkannak a következő évszak díjátadó gáláin is.zac-posen-pre-fall-2016-lookbook-08.jpg

A díjátadó estélyek és a vörös szőnyeges gálák legnagyobb sztárja, Zac Posen a 2016-os őszi szezonra egy ellenállhatatlan kollekcióval lepte meg a különleges ruhakölteményekre szomjazó divatrajongókat. Posen a feltűnő, királynői elegancia híve, Pre-Fall gyűjteményében ennek egy finomított, hétköznapokban is viselhető változatát mutatta be. A klasszikus fazonú, visszafogottabb vonalú kis fekete mellett feltűnik az úgynevezett arabesque selyem és a virágos jacquard, ezekből vállakat szabadon hagyó és csepp formájú koktélruhákat készített. A smaragdzöld selymet roppant látványos, mérnöki pontossággal összeállított, modern művészeti alkotásban keltette életre. Zac Posen a könnyű nyári anyagok kedvelőit sem hagyta cserben, a repertoárba illesztett néhány vidám, virágos darabot. A nyáresti randik vagy romantikus esküvők tökéletes megjelenését segíthetik ezek a kreációk. Alaposan átgondolt tervezői munkájával, precíz vonalvezetésével és rafinált megoldásaival a legunalmasabb ruhatárak is irigylésre méltó gardróbokká változnak. Zac Posen még mindig zseniális!.

Photos: Courtesy of Zac Posen

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr668142080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása