GaborSzakacs

Végtelen virágos romantika

2016. április 15. - gaborszakacs

Giambattista Valli ruhái a stílusos és kifinomult ízlésű nőknek készülnek. Az olasz származású tervező kreációiért olyan hírességek rajonganak, mint Jennifer Lopez, Rihanna vagy a decens jogi doktorból sztárfeleséggé avanzsált Amal Clooney. Valli 2016-os őszi ready-to-wear kollekciója egy fantasztikus utazás a haute couture világából a virágokkal díszített koktélruhák valóságába.

_gia0067.jpg

Giambattista Valli 2005-ben egy semleges színű koktélruhákból összeállított kollekcióval mutatkozott be a nagyközönség előtt. Sikkes, angol stílusú kreációi az évek múlásával egy sokkal habosabb, mintásabb irányba tolódtak el, ma már a könnyed, légies ruhákat részesíti előnyben. A legfrissebb gyűjteményében visszatért az illedelmesebb koktélruhák világába, elővette a 60-as évek retro jegyeit és a térd fölött végződő, klasszikus párizsi fazont. Egy valóra vált couture álom egy stílusos szombat délutánon a játékos pliszék és a libbenő sifonok látványa a húzott derékrészekkel, a feltűnő övekkel és némi csipkével. Még a szögletesebb, kissé férfias szabású ingruhák is nőies és szexi hatást keltenek a végtelen virágminta segítségével. Egy valódi Valli kollekcióból nem hiányozhat a romantika sem! A földet súroló estélyik mesés fodrokat, bájos masnikat, könnyed ujjrészeket és feltűnő Edward gallérokat kaptak, a drámai megjelenés érdekében pedig feltűnő kontrasztokkal hangsúlyozta a nőies alakot. Akár szupersztároknak, akár pezsgőt szürcsölő, unatkozó egyetemistáknak tervezte legújabb sorozatát Giambattista Valli, abban biztosak lehetünk, hogy ilyen ruhakölteményekben minden nő ízig-vérig hercegnőnek érezheti magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr318603984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása