GaborSzakacs

A farmer csajosan újratöltve

2016. március 13. - gaborszakacs

Elcsépelt mondás, de igaz, hogy a farmer örök darab. Szinte minden korosztály minden élethelyzetben viselheti, mivel könnyen kombinálható, laza, praktikus és egyszerű öltözet. Miuccia Prada az anyag sokoldalúságát és annak nemesebb megjelenési formáit használta fel legújabb kollekciója megalkotásakor. Farmerdzsekik, fehér vásznak és romantikus gobelin szoknyák tökéletes harmóniájából áll össze a Miu Miu őszi gyűjteménye.

_mon0117.jpg

"Jelenjen meg benne a nemesség és a nyomorúság! Azt akartam, hogy szórakoztató legyen - nyilatkozta Miuccia Prada, amikor riporterek és divatszerkesztők hada kérdésekkel bombázta a 2016-os ready-to-wear őszi kollekciója bemutatója kapcsán. Örömmel jelentem, ez sikerült neki! Annyira változatos és színes show-t varázsolt a kifutóra! Megmutatja, hogyan viseljük többféleképpen a farmert úgy, hogy azzal ne egy uniformizált öltözködési képet fessünk magunkról a környezetünk számára. Ehhez az olasz designer segítségül hívta a klasszikus fehér inget, a katonai múltra visszatekintő viaszos vásznat, a letűnt korok előkelőségeit felidéző gobelin maxiszoknyákat, a bársony fényét és a taft könnyedségét. A konzervatív elegancia a nőies szabásvonalakban köszönt vissza, így a kifinomultabb ízlésű hölgyek is megtalálják a kedvenc darabjaikat a - hétköznapokban teljes mértékben hordható - gyűjteményből. A 'forever young' életérzést a díszítésekkel, a finom gyapjúszövetekkel, a brokáttal és némi szőrmével tette egyedivé Prada asszony. A márka sokszínűségét jelzi, hogy különböző etnikumú modellekkel vitte kifutóra ezt a romantikus, vagány, élettel teli Miu Miu kollekciót. Te melyik darabot választanád?

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr418458666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inebhedj - szerintem 2016.03.14. 21:08:47

Ízlések és pofonok, mindenesetre ezzel a családsegítős* feelinggel megbolondítva egészen pikáns kollekciók.

* Van egy teóriám mely szerint a családsegítő- ill. hátrányos helyzetűeket támogató szervezetek részére külön gyártanak ruha jellegű kompozíciókat ilyen irányú küldetéstudattal bíró üzemek, amelyeknél fontos követelmény lehet, hogy sem a múltban, sem a jövőben semmiféle divattal, ízléssel ne lehessen rokonítani a termékeket, így adva meg nekik az egyedi, fővesztés terhe mellett megismételhetetlen ízt.

indapicsa 2016.03.14. 21:08:51

Ha már farmer, árulja már el nekem valaki, miért megy tönkre egy-két év alatt? Nem vagyok mai liba, hogy lehet az, hogy senki sem veszi a fáradtságot és perli be a farmergyártókat kartelezésért? Kb ez történik, ma már egy Levis is ugyanolyan gyenge minőségű vékonyított anyagból van, mint a többi. Akkor meg minek vegyek márkássat? Hol vannak a régi jó, erős farmerek? Kérem vissza!

prevent 2016.03.15. 07:18:01

remek pálcikabábuk. gyufaszálból vannak?

citrix 2016.03.15. 17:06:51

Miért nem tud egyetlen modell sem mosolyogni? Munkaköri kötelességük unottan végigsasszézni és ennyi?

Crescence (törölt) 2016.03.15. 17:08:03

Ezeket az összeállításokat persze nem a magyar utcákon közlekedő hölgyeknek szánják:) Tudni kell viselni ezeket a darabokat, egy kedves ismerősöm páratlan eleganciával visel hosszú etnós szoknyát kalappal, őszinte csodálatom iránta töretlen. A farmer ing borzasztó, ez egyértelmű. A nem hagyományos farmer-fazonú és színű, hanem klasszikus, karcsúsított szabású, fehér, sötétkék vagy fekete farmer blézereket érdemes keresni. Farmernaciban érdemes elasztikusat választani, tényleg nem reklámként, a D.....e márka fantasztikus, sok évig hordtam,sőt lovagoltam is a fekete, fémgombos változatában, lehet férfi naci volt ezért volt tökéletes :D
süti beállítások módosítása