GaborSzakacs

Cate Blanchett a W Magazine címlapján

2015. december 29. - gaborszakacs

"Csodálni annyit jelent, mint elismerni az illetőről, hogy széles e bolygón ő a legszebb, a legjobban öltözött, a leggazdagabb és a legokosabb"- írja Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című világhírű művében. A W Magazine ebből a meghatározó irodalmi alkotásból nyerte inspirációját a decemberi fotósorozata elkészítéséhez. A képek főszereplője pedig a kaméleonként átalakulni képes Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett. A művész, akit csak csodálni lehet!
5_dior_coat_angels_costumes_top_bows_from_the_national_theatre_costume_hire_london_stella_mccartney_earring_r_j_graziano_brooches_gucci_rings.jpg

Középkori és barokk stílusjegyek keverednek a XXI. század modern valóságával a W Magazine decemberi számában. Talán így lehetne a legjobban összefoglalni annak a meghökkentő és egyben fantasztikus képsorozatnak a látványvilágát, amelynek főszereplője a többszörös Golden Globe- és Oscar-díjas színésznő, Cate Blanchett. A művészi gyűjteményben a puritán szépség és az arisztokratikus túlzások ideális megformálójaként bukkan fel Blanchett. Távolságtartó, hideg, előkelő, ugyanakkor követeli a figyelmet.

A sivár holdbéli tájon, a valóságtól kissé elrugaszkodott, groteszknek tűnő környezetben is kiválóan mutat a színésznő. A hangulatot csak fokozzák a neves divatházak (többek között Dior, Celine, Louis Vuitton, Versace, Stella McCartney és Marc Jacobs) karakteres kreációi, amelyek néhol roppant egyszerű, másutt pedig a végletekig fokozott pillanatot segítenek ábrázolni.2_comme_des_gar_ons_dress_shoulder_pads_and_shoes_falke_socks.jpg

10_boss_dress_david_samuel_menkes_custom_leatherwear_gloves_calvin_klein_collection_shoes.jpg

A Holdon Comme des Garçons és Prada különleges ruhái tűnnek fel.

Antoine de Saint-Exupéry kis hercege ihlette a W magazin legkifejezőbb képsorait. A Gucci, Chanel és Boss darabokba bújtatott Cate Blanchett kiválóan hozza az ismert irodalmi alak figuráját, gondolatvilágát. Minden mozdulata arról árulkodik, hogy ő tisztában van vele: "egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

Photos: Cate Blanchett in W Magazine December 2015 Photoshoot

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr38129574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása