GaborSzakacs

Érzéki érintések idejére

2015. október 11. - gaborszakacs

Vannak napok, amikor az érzékszerveink sokkal intenzívebben dolgoznak az átlagosnál. Ilyenkor jobban felfigyelünk a különféle hangokra, szeretünk bizonyos textúrákat, anyagokat megérinteni és szívesen legeltetjük a szemünket olyan tárgyakon és személyeken, amik és akik esztétikai élményt nyújtanak nekünk. Ermanno Scervino ezt a különös érzést kihasználva alkotta meg mesés kollekcióját. Íme, egy szupernőies, határozott és elegáns gyűjtemény!

_arc1076.jpg

Az olasz dívák stílusát hozta el a 2016-os tavaszi-nyári kollekciójában a tehetséges designer, Ermanno Scervino. A sportos és férfias vonalvezetéssel dolgozó tervező olyan apró fortélyokat csempészett a kreációiba, amelyekkel minden érdeklődőt levett a lábáról. A határozott, markáns szabású kabátokat és zakókat csipkével, jacquard mintákkal, hímzett makraméval és pazar kasmírral puhította, az organzával lágyította, a dupla rétegű guipure-ral pedig érzékiséggel töltötte meg. Így a hosszúkás, vékony sziluettek kifinomultságot, eleganciát sugároznak. Mintha egy sikkes hercegnő szaladna át előttünk az úton - talpig ezüstben - szaténból szabott midi ceruzaszoknyájában. A modern, exkluzív sorozat a milánói divathét egyik fénypontja, amely a luxus ellentétekre épülő passiójátéka is lehetne.

Photos: Kim Weston Arnold / indigitalimages.com

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr407839792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pipifej 2015.10.11. 21:50:11

Pont olyan könnyed és elegáns írás, mint amilyenek a ruhak a kifuton! Congrats!
süti beállítások módosítása