GaborSzakacs

Történet a valóság és a fantázia határáról

2015. augusztus 16. - gaborszakacs

Nem telhet el nyár anélkül, hogy a Dolce & Gabbana tervezőpárosa be ne mutatná legújabb Alta Moda kollekcióját egy tengerparti olasz villában. Ezúttal a mesés Portofino adott otthont a 2015-2016-os őszi-téli darabok felvonultatásának. 

dolce_gabbana_alta_moda_portofino_luglio2015_16_jpg_489_north_1382x_black.jpg

Egy álom vált valósággá azon a napsütötte júliusi délutánon, amikor a portofinói Dolce-villa udvarán felcsendült Verdi utánozhatatlan dallamvilága, a lágy tengeri szellő pedig a kifutó szélén ülők arcába repítette az édes parfüm és az olajfák illatának finom esszenciáját. Ebben a pompás környezetben mutatta be dúsgazdag közönségének a szezon legszebb kreációit Domenico Dolce és Stefano Gabbana.

Díszes ruháikban és terjedelmes szoknyáikban mesterien vegyítették a tradicionális olasz kézművességet és művészetet a rájuk jellemző szenvedéllyel és temperamentummal. A fő téma idén is az arany volt, amely a csodás fejdíszeken, a táskákon és a ruhák gazdag nyomatain is visszaköszönt. A megszámlálhatatlan mennyiségű apró virág, fényes madár és színes gyümölcs a fényűző római kori lakomák emlékképei is lehetnének. Stefano Gabbana így nyilatkozott az Alta Moda világáról: "A divat egy rendszer, nem csupán címkékről szól. Egy történetet mesél el, érzések és érzelmek sorozata a valóság és a fantázia határán." 

Photos: Vogue

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr937709790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása