GaborSzakacs

Stílusos apróságok

2015. május 14. - gaborszakacs

A vezető divatházak széles kínálattal készülnek az idei nyárra, de nemcsak a felnőttekre gondolnak, hanem a kisebbekre is. A bébitől a tizenévesig senki sem maradhat ki a divat állandó körforgásából! A kollekcióikat pedig olyan bájos katalógusfotókkal reklámozzák, hogy azoktól még a legkeményebb szívek is ellágyulnak. Figyelem, a most következő szettektől - no meg a képektől - a cukiságfaktor garantáltan az egekbe szökken!

armani-junior-girl-ss15-dog.jpg

A hétköznapi kényelmes viseletet részesíti előnyben az Armani Junior. A világhívű márka gyerekeknek szóló ága  a felhőtlen gyermekkorban és a praktikus öltözködésben hisz, ennek érdekében a legpuhább anyagokat használja, amelyek kiválóan szellőznek és jól esik bennük naphosszat játszani. A 2015-ös kampányukban a cukiságot a végletekig fokozták, bevetették a siker garantált szuperfegyverét, a kutyát is. A fotósorozat pedig egyszerűen imádnivaló lett!

A minták, virágok és a felnőtteknél megszokott szicíliai életérzés járja át a Dolce and Gabbana kicsiknek készült kollekcióját. Amíg a lányok romantikus, rózsás ruhácskákban és mesés táskákkal indulhatnak a nagyihoz egy vidám hétvégére, addig a fiúk rókákkal, halakkal és graffitikkel nyomott ingekben rabolhatják el a női szíveket. Abszolút kedvenc!

baby-4-dolce-gabbana-spring-summer-2015.jpg

A bájos hercegnők már egészen fiatalon kiemelik szépségüket egy-egy ízléses darabbal annak érdekében, hogy minden szempár rájuk szegeződjön. Oscar de la Renta pedig az ideális segítőtárs ebben. A kényelmes, finom textíliák, a lézervágott minták igazán csajos szetteket eredményeztek. Akár a felnőtt kollekcióban, a kicsiknél is hódít a hófehér és a pasztell, a hatása pedig lenyűgöző: ártatlan, kedves és tiszta. Úgy tűnik, a divat az egyetlen olyan dolog az életben, amit nem lehet elég korán kezdeni.

Photos: Armani Junior, Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr937444724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása