GaborSzakacs

Nyárváró szuperdögös szandálcsodák

2018. április 30. - gaborszakacs

Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot - hirdette Marilyn Monroe az 1950-es évek végén. Örökbecsűvé vált mondása napjainkban a cipőtervezők mottója is lehetne. Giuseppe Zanotti 2018-as tavasz-nyári kollekcióját látva megbizonyosodhatunk róla, hogy a szőke filmcsillagnak mennyire igaza volt. Zanotti szandáljai ugyanis nemcsak a vörös szőnyeges gálákon, hanem egy romantikus randin, egy kerti koktélpartin vagy egy baráti találkozón is hasznos szolgálatot tehetnek. Legyen magas sarkú vagy lapos talpú, vagány vagy szuperelegáns, ezekben a lábbelikben nem fogsz csalódni. Idén nyáron válassz rózsaszín, arany vagy fekete darabot és te lehetsz az esemény sztárja!

1_188.jpg

Giuseppe Zanotti neve garancia a legmagasabb minőségű cipőkre és szandálokra. Világhírű márkáját az 1980-as évek elején kezdte kiépíteni, amikor egy frappáns ötlettől vezérelve női cipők készítésébe vágott bele. A kilencvenes években kiforr a hamisítatlan Zanotti-stílus, ami az ékszergyártás során használt drágakövekkel és kristályokkal díszített olasz lábbelik piacra dobását jelentette. Eleinte kisvállalkozásként üzemeltette cégét, majd szülővárosában, San Mauro Pascoliben megvásárolta a helyi cipőgyárat és különféle gyártórészlegek létrehozásával (sarokkészítők, ékszerészek és hímzők) beindította a termelést. 1994-ben New Yorkba utazott, ahol bemutatta első saját kollekcióját az amerikai nagyközönség számára, a Saks Fifth Avenue, a Neiman Marcus és a Barney New York azonnal rendelt tőle, ezután a Bergdorf Goodman, a Harrods és a Harvey Nichols is a megrendelői közé került. 2000-ben saját üzletet nyitott Milánóban, emellett tárt karokkal fogadta a designer cipőit Párizs, London, Moszkva, Hongkong, Sanghaj, Miami, Los Angeles és Saint Tropez. Napjainkban már több mint 100 saját üzlete van világszerte, emellett számtalan luxusáruház polcain is rálelünk a szebbnél szebb alkotásaira. Márkája roppant keresett, így nyereséges, napjainkban 650 alkalmazottat foglalkoztat, akik évente több mint 600 000 pár cipőt készítenek.

Zanotti stílusára a kifinomult elegancia, a kézi kidolgozás, a valódi couture életérzés jellemző. A legmagasabb minőségű bőröket, selymeket, szaténokat, kristályokat és drágaköveket használja fel ikonikus darabjai gyártásakor. Az utcai viselet mellett a vörös szőnyeges események állandó sztárja, mesés alkotásait a leghíresebb film- és popsztárok, politikusok és közéleti személyiségek viselik. A káprázatos női topánkák sikerei után ma már a férfiak is hordhatnak Guiseppe Zanotti cipőket, a közelmúltban pedig megjelentek a neve alatt forgalmazott kézitáskák, clutch-ok és hátizsákok.

2018-as tavasz-nyári Guiseppe Zanotti kollekció a csillogásról szól. A hétköznapok szürkeségéből kitűnni vágyó hölgyek számára készítette a javarészt magassarkú szandálokból és elegáns papucsokból álló sorozatát. A szezon slágereként a rose gold és arany árnyalatokban tündöklő bőr-és szaténszandálok mellett helyet kaptak a csillagokkal és kristályokkal díszített darabok is. A Giuseppe Zanotti kézjegyével ellátott vastagabb sarkú kreációkkal a kényelmesebb lábbelik rajongóinak kedvez. A vakítóan fényes pántok tengerében üde színfoltként mutatkoznak meg a klasszikus feketék is, amelyek ezen a nyáron a szatén-bőr-neoprén tengelyen mozognak. A hajszálvékony pántokkal feldobott lapos talpú papucsokon és laza szandálokon a trópusi nyaralások hangulata köszön vissza, a papagájos és ananászos díszítések egyszerűen csodásak. Nem kérdés, hogy Zanotti színes, vagány, dögös, szexi és élettel teli gyűjteménye minden női szívet megdobogtat. Kell ennél több ezen a nyáron?

„Nem félek a magasságtól…láttad már a cipőimet?” - Carrie Bradshaw (Szex és New York)

„Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.” - Carrie Bradshaw (Szex és New York)

Photos: Giuseppe Zanotti Online

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7713879798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása