GaborSzakacs

25 szandál, amitől a lélegzeted is eláll

2017. március 15. - gaborszakacs

A melegen simogató napsugarak arra ösztönöznek minden nőt, hogy a bélelt csizmákat és a téli bakancsokat nyitott, könnyű és elegáns lábbelikre cseréljék. Nem is lehetne tökéletesebb időszakot találni néhány vadiúj cipő és szandál megvásárlásához, mint a tavasz első napjait. A 2017-es kollekciók kínálata végtelen lehetőséget biztosít, hogy stílusos darabokban induljuk neki a szezonnak. A világhírű cipőtervező, Giuseppe Zanotti színes, fémes csillogású, sokpántos, kristályokkal díszített szandáljai pedig az álmok valóra váltásánál nyújtanak segítséget.

1_77.jpg

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei tavasz és nyár legnagyobb slágere a magassarkú bőrszandál lesz. Kiváló szolgálatot tehet egy baráti vacsora, egy önfeledt koktélozás, a szombat esti parti vagy egy elegáns rendezvény során. Lehet vékony vagy széles sarkú, klasszikus bokapántos vagy akár egy rafinált megoldásokkal ellátott darab, ha testalkatodnak és öltözködési stílusodnak megfelelően választasz, garantáltan nem nyúlhatsz mellé. A válogatásban pedig Giuseppe Zanotti lookbookja tökéletes inspirációnak ígérkezik.

A kristályokkal díszített, piros lakkbőr szandál a 2017-es év első számú kedvence, emellett a szexi fekete-arany, a sokpántos bézs, a csavart masnis papucs, a rózsaszín velúr is befutónak tűnik. Zanotti Jennifer Lopez ihletésű, púderszínű darabjai a márka vezető termékeivé váltak az idei tavasz során. Akik a szupercsajos vonalat markánsabb színekkel szeretnék erősíteni, azok bátran emeljék le a polcról a királykék lakkbőrt vagy velúrt. Igazán feltűnő és sikkes megjelenést biztosítanak a keskeny pántokon mesterien elhelyezett kristályok, így garantáltan középpontba kerülsz egy ilyen mesterműben.

„Hamupipőke a bizonyíték arra, hogy egy új cipő igenis megváltoztathatja az életedet.” - Hamupipőke című mozifilm

Hamupipőke álomkollekciójának legszebb darabja Giuseppe Zanotti hárompántos, ezüstösen tükröződő topánkája, ami a Mester világszabadalma egyben. Első ránézésre nem is lehet megérteni, hol és mi adja a tartását ennek a mesés szandálnak, de az alaposabban szemrevételezés után összeáll, hogy a stratégiai pontokon elhelyezett bőrcsíkok hordható szandálokban kelnek életre. A vörös szőnyeges események sztárja a Swarovski kristályokkal kirakott, fekete velúr kreáció, ami visszafogott eleganciával tündököl a kristályos bokaláncokkal megbolondított fekete szatén mellett. Talán nem a legkényelmesebb, de kétség kívül a legfeltűnőbb cipellők idén bokára tekeredő, feltűnő fémpántokat kaptak. Azok se veszítsék el a reményt, akik a 12-14 centis sarkakon tériszonytól szenvednek, mert Zanotti rájuk is gondolt. Alacsonyabb (4-9 cm) sarokmegoldással ellátott, pillangókkal és körömnyi kristályokkal ékesített darabjaiban bármelyik nő csodásnak érezheti magát.

"Nem tudok lapos cipőben koncentrálni." - Victoria Beckham

A fekete minden eseményen telitalálat lehet 2017-ben is. Zanotti elegáns szatén papucsaiban és szegecses, fekete velúr szandáljaiban minden titkos álom valóra válhat. A vagány, laza megjelenés sem maradhat ki a gyűjteményből, kedvelőinek az idei tavaszon zöld 'army' stílusú, nyitott orrú szövetcsizmát kínál a világhírű designer. Hölgyeim, a tavaszi kínálat végtelen és akinek ezek után sem inge - akarom mondani szandálja - az ne vegye magára.

"Még mindig két lábbal állok a földön, csak most már jobb cipőben." - Oprah Winfrey

Photos: Giuseppe Zanotti Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8212332519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása