GaborSzakacs

A romantikus álmok netovábbja

2018. február 08. - gaborszakacs

A kifinomult elegancia és a nőies szabásvonalak találkozásából egy roppant érzéki kollekció született Alberta Ferretti műhelyében. Az olasz tervezőnő Limited Edition néven futó 2018-as tavaszi gyűjteménye a könnyed textíliákba burkolt ízléses formavilágot mutatja be. Különleges sorozata egy romantikus ringatózás a couture végtelen tengerén. 

1_153.jpg

Amikor meglátod, hevesebben ver a szíved, összeszorul a torkod, mosolyra húzódik a szád és az egész testedet átjárja valami különös, megmagyarázhatatlan melegség. A szeme csillogása, a finom illata és a gyengéd érintése mind-mind arra utalnak, hogy a szerelem mindent elsöprő szenvedéllyel megérkezett az életedbe. Ezt a bizsergetően csodálatos érzést képezte le Alberta Ferretti a 2018-as tavaszi haute couture kollekciójában. Limited Edition névre keresztelt gyűjteménye a korábbi szezonokhoz hasonlóan egy szupernőies, kifinomult sorozatban kelt életre. A romantikus álmokat váltja valóra úgy, hogy közben a selymekkel, szaténokkal és szálló tüllökkel körülölel, a sifonokkal és puha szőrmékkel simogat. Hímzései és virágos motívumai pedig a felfokozott érzelmi állapotot magasabb szintre emelik. Alberta Ferretti az érzékeny, ám határozott, stílusosan elegáns nőknek tervez, akik érzékenyek, de mégsem riadnak meg a csábító pillantásoktól sem. A lágy fodrokkal díszített ruhái és a visszafogott nadrágos szettjei sem kaptak mély dekoltázsokat és feltűnő applikációkat, az egyszerűség erejével hódítanak. Ferretti rafinált és okos tervező, ugyanis ügyesen elrejti a test kisebb-nagyobb hibáit úgy, hogy közben kreációi éppen ott és éppen annyit engednek mutatni viselőjükből, amennyi szükséges. A báli szezon talán legromantikusabb kollekciója tökéletes inspiráció lehet egy sorsfordító randevú előkészületei során. 

Alberta Ferretti Limited Edition Spring 2018 Couture kollekciója a legkeményebb szíveket is meglágyítja

Photos: Alberta Ferretti Limited Edition Spring 2018 Couture Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7713640826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása