GaborSzakacs

Inspiráció a báli szezonra

2017. január 25. - gaborszakacs

Az 1920-as évek öltözködési stílusát hozta vissza 2016-os őszi-téli kollekciójában Alberta Ferretti. A designer Limited Edition néven futó gyűjteményét a mesés selymek, a feltűnő rojtok és a különleges gyöngydíszítések teszik igazán feledhetetlenné. Kecses és nőies ruhakölteményei a báli és díjkiosztó szezon valódi kedvencei lehetnek.

3_53.jpg

Alberta Ferretti egy évvel ezelőtt indította el Limited Edition névre keresztelt couture vonalát, amely nagyon népszerű lett az egyedi ruhakölteményekért rajongók körében. Sokan fanyalognak Ferretti munkássága miatt, ugyanis nem tartják igazán tehetséges tervezőnek, többen úgy vélik, hogy nem alkot valódi haute couture ruhákat. Erre az állításra a 2016-os őszi-téli kollekciójával is rácáfolt. Különleges kreációi az 1920-as évek stílusát idézik meg, amikor a hosszú rojtok, a fényes selymek és a gyöngyös szegélyek még sikkes viseletnek számítottak. Fémes hímzései a régi idők fali kárpitjaira emlékeztetnek úgy, hogy azok egyáltalán nem tűnnek ódivatú, dohos daraboknak. Domborműveket idéző 3D-s nyomatai finoman kimunkált kristálydíszítést és mesés tollakat kaptak, ezzel is előkelővé teszi a megjelenését. Alberta Ferretti különleges alkalmakra tervezte a javarészt fekete és fehér ruhákból álló kollekcióját. Kedveli a csipkét, a jacquardot, a bársonyt, előszeretettel használja a kaftánok és köpenyek királynői vonalvezetését. Ha lehengerlően szexi szeretnél lenni a báli szezonban, érdemes Alberta Ferretti katalógusát felcsapni, mert tökéletes ihletforrásként szolgálhat.

Photo: Marcus Tondo / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8712053741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása