GaborSzakacs

Sikkes tavasz Elie Saabbal

2017. február 09. - gaborszakacs

Szezonról szezonra óriási várakozás előzi meg Elie Saab bemutatóit. A libanoni származású divattervező 2017-es tavaszi haute couture kollekciója kifinomult, elegáns és roppant nőies ruhaköltemények sorozatából állt össze. Fénylő selymek, mesés gyöngyözések, művészi sziluettek egyenesen Párizsból.

1_70.jpg

Elie Saab kollekcióiról elfogultság nélkül írni egyszerűen lehetetlen. Bizony, ő az a divattervező, aki tehetségével, magabiztosságával és maximalizmusával elvarázsol, rabul ejt és úgy válsz a rajongójává, hogy azt észre sem veszed. Lehet tavasz vagy ősz, nyár vagy tél, ő mindig kifogástalan összeállításokkal jelentkezik. Bemutatóin csodálatos látványvilágba kalauzol el bennünket, ahol a luxus, az elegancia és az esztétikus megjelenés tökéletes harmóniája egy-egy művészien kidolgozott ruhakölteményben ölt testet.

2017-es tavaszi haute couture gyűjteménye a tőle megszokott magas színvonalon született meg. A couture legismertebb jegyeit használta a párizsi divathéten bemutatott kollekciójában is, így igazán nőies, elegáns és kifinomult darabokat kaptunk. A színes selymeket, organzákat és tüllöket látványos hímzésekkel, aprólékos gyöngyözéssel és csillogó kristálydíszítéssel látta el Elie Saab, ezzel újra megváltotta belépőjét a vörös szőnyeges események világába. A kissé franciás, néhol olaszos, itt-ott közel-keleti elemeket felvonultató sziluettjeit feltűnő ékszerekkel párosította, a szezon újdonságaként pedig fejkendőket és méretes napszemüvegeket adott modelljeire. Saab ruháinak roppant nőies vonalvezetése és az áttetsző textíliáinak finom esése igazán előkelővé teszik a megjelenést. A tavaszi szezon nagy kedvence lehet ezeken felül az átlósan sliccelt szoknyarész és az uszályban végződő kabátka, ami egy nadrágos összeállítással emlékezetessé teheti az eseményt. Valószínűleg nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a közelgő Oscar-gálán találkozhatunk ezekkel a mesés ruhakölteményekkel.

Elie Saab Spring 2017 Couture bemutatója a párizsi divathéten

21_14.jpg

Photos: Marcus Tondo / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8512175558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása