GaborSzakacs

Bemutatkozott a Daalarna Flower kollekciója

2016. február 27. - gaborszakacs

Egy sikkes és végtelenül romantikus gyűjteményt vitt kifutóra Benes Anita. Monet virágos kertjei ihlették a magyar haute couture első számú tervezőjét a legújabb Daalarna ruhaköltemények elkészítésében. Ha lemaradtatok volna a rendezvényről, most elhoztam Nektek a legszebb kreációkat.

20160226-_60a0621.jpg

20160226-_60a0639.jpg

A tavasz első jele, amikor - nőnap közeledtével - Benes Anita bemutatja a legfrissebb kollekcióját. Ennek apropóján péntek este zsúfolásig megtelt a Millenáris, mindenki izgatottan várta a 2016-os Daalarna ruhakölteményeket. A színfalakat látványos, rózsákkal printelt drapériák borították, a termet pedig bódítóan édes illat lengte be. Mintha egy mesés tavaszi kertbe hívtak volna meg bennünket. 

Benes Anita azon kevés magyar designer közé tartozik, aki nem fél színeket használni. A legújabb kollekciójának bemutatóját a feltűnő fukszia, a ragyogó sárga és az előkelő kék darabokkal nyitotta, a folytatásban pedig színátmenetes organzákból és selymekből készített ruhákat vonultatott fel. A bokát villantó, kétrészes, uszályos kreációk a Szex és New York sorozat modern, csajos életérzését hozták vissza, Vágó Réka pink, rozé és fehér szandáljai pedig tökéletesen harmonizáltak ezekkel a sziluettekkel. A világtrendeket követő estélyik után a 2016-os esküvői darabok jelentek meg a kifutón. Anita ebben a szezonban is a csipkék és gyöngyök párosításával keltette életre a néhol egészen rövid, néhol pedig a padlót söprő, sellőfazonú darabokat. Persze, a vintage hangulat mellett idén sem hiányozhatott a klasszikus hercegnő fazon sem, amit érzéki fűzővel és méretes szoknyákkal tett ellenállhatatlanná a Daalarna tervezője. A legmodernebb technológiákkal készített anyagok virágos nyomatai mellett a kézi hímzések és makramé hátrészek minden jelenlévőt ámulatba ejtettek. A modellek a tökéletes megjelenés érdekében csillámló sminket és laza kontyot kaptak, a selyemvirágokkal és kristályokkal díszített fej-és hajpántok pedig valóságos tavasztündérekké varázsolták őket. A mesés rendezvényt virágeső és csokordobás zárta. Benes Anita évről évre bebizonyítja, hogy Magyarországon is lehet világszínvonalú bemutatót rendezni. Csak így tovább!

20160226-_60a0863.jpg

Megjegyzés: Benes Anita ruháit már nemcsak a hazai, hanem Egyesült Államok, Kanada, Írország és Ausztrália kifinomult ízlésű menyasszonyai is elérhetik. Világmárka születik, kérem!

Te is egy Daalarna ruhában mondod majd ki a boldogító igent?

Photo: Kornel Györgyei

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr318423216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.02.28. 12:53:45

Beteg ez a modellszakma!a valla folott visszanezo rovid ruhasnak mi gyurodik a dereka korul, nagyon csunyan nez ki, a laba meg tiszta visszeres, remesen nez ki, tipkus alultaplalt es vitaminhianyos kulso. A mellette levo csajra kellett volna valami puder, mert rondan csillog. Az alulrol harmadik sorban levo bobitas no vallan es dekoltazsan kiallo csontoktol konkretan rosszat fogok almodni. Meg kellene engedni, hogy neha egyenek valamit ezek a szerencsetlenek, mert rossz rajuk nezni. Hiaba szepek a ruhak, egyszeruen nem lehet nem eszrevenni ezeket a ritka ronda reszleteket. A divattervezo felelossege, hogy egeszseges testalkatu modelleket alkalmazzon.
süti beállítások módosítása