GaborSzakacs

Megérkezett a Daalarna új kollekciója

2015. február 01. - gaborszakacs

A Daalarna a magyar couture fellegvára. Bátran állíthatom, hogy nincs hozzá fogható a szakmában. Győződjetek meg erről Ti is!

legújabb Pearl kollekcióját a 19. század végi Párizs és az örök nőiesség ihletette. Nevét a tökéletes szépség jelképéről, a gyöngyről kapta. A gyöngyök hűvös eleganciája finoman ellensúlyozza a menyasszonyi ruhák olykor merész vonalvezetését. A kollekció csipkés darabjainak szélét kézzel felvarrt Swarovski gyöngyök díszítik.

„A kollekció minden egyes darabjához különleges, vintage stílusú anyagokat válogattunk össze, így elevenítve fel a kor kifinomult eleganciáját.”

unnamed.jpg

 

A ruhaköltemények a csábító nőiesség és a szelíd ártatlanság kettősségére épülnek, így a merész és kihívó darabok mellett jól megférnek a finom és bájos kreációk is.

 

"2015-ben a Daalarna-menyasszony romantikus, földig érő csipkeruhát visel, melyet gyöngy nyakékkel egészít ki. Haját laza kontyba köti és természetes bájával, játékos kacérságával vonzza magára a tekintetet. "

A képek magukért beszélnek. Egyszerűen tökéletes!

Március 6-án a Millenárison pedig élőben is megcsodálhatjátok Benes Anita csodálatos munkáit.

Fotók: Papp Éva, Schneider Zoltán

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr877128731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása