GaborSzakacs

Egyszerű és nagyszerű szettek Elie Saabtól

2021. április 28. - gaborszakacs

A tőle megszokott magas színvonalú ruhakölteményekkel kedveskedik a lelkes fashionistáknak Elie Saab. A kedvenc libanoni divattervezőnk 2021-es pre-fall kollekciójában az elegáns hétköznapi megjelenést vegyíti az esti partik hangulatával. Az 1970-es évek öltözködési stílusából merítkező gyűjtemény telis-tele van puffos ujjakkal, fodrokkal, masnikkal és combvillantós szoknyákkal.

13_352.jpg

Elie Saab és csapata a következő szezonban a Wow-élményre építette fel kollekcióját. A 2021-es őszi darabok ezúttal is a kifinomult ízlésű és elegáns nők ruhatárát gazdagítják. A roppant látványos, vörös szőnyeges gálás ruháiról ismert libanoni designer a hétköznapi viseletek sikkes verziójával hódítja meg a divatrajongók szívét. 

Gondolhatnánk, hogy végre kapunk egy sallangoktól mentes casual gyűjteményt, amely kerüli a feltűnést és a nagyvonalúságot, hát akkor nagyot tévedünk. Saab a metropoliszok betondzsungelében harcoló stílusos amazonokra ultranőies szabásvonalakat, izgalmas nadrágos szetteket, libbenő szoknyákat és fodros ruhákat képzel el az őszi szezonban. És ezek a sziluettek nem csupán a 9-től 5-ig tartó időszakra, hanem egy esti koktélpartira, egy baráti találkozóra vagy akár egy romantikus randira is tökéletesek lehetnek.

A Párizsban alkotó tervező az 1970-es évek öltözködési stílusából merítette az inspirációt. Egy olyan korszakból, ahol a szépségre és az esztétikumra különösen nyitottak voltak a nők, amikor bátran kísérleteztek a színekkel, a mintákkal és a különféle formákkal. Ennek okán jelenik meg a kollekcióban a diszkókorszak csillogása, emellett láthatunk széles szárú nadrágokat, óriási masnival díszített blúzokat, combvillantós, szexi szoknyákat, na és persze puffos ujjakkal romantikussá tett, fodros ruhakölteményeket. Semmi dráma, semmi túlzás, csak egyszerű és nagyszerű darabok Elie Saabtól.

Fotók: Elie Saab PRE-FALL 2021 / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3816459596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2021.04.30. 15:34:41

Nem tudom, nekem a Saabról még mindig inkább jut eszembe a négy kerék és a turbómotor (meg a DI panel...) mintsem a textília.Elnézést...
:-)))
süti beállítások módosítása