GaborSzakacs

Lépj be a szuperelegáns Marchesa ruhaköltemények világába!

2020. december 31. - gaborszakacs

Bár az idei év nem a sikkes alkalmi öltözetekről és a vörös szőnyeges ruhakölteményekről szólt, a Marchesa-ház mégis a romantikus kifinomultság reményével várja a 2021-es tavaszi szezont. Georgina Chapman világhírű márkája könnyed textíliákat, nőies vonalvezetést és különleges színeket ígér a stílusos megjelenés elkötelezettjeinek.

8_381.jpg

Tagadhatatlan, hogy a 2020-as év nem a mesés ruhaköltemények és a díjkiosztó gálák haute couture kreációi miatt vonul be a divattörténetbe, sokkal inkább a maszkokról és a kényelmes mackónadrágokról lesz emlékezetes. Bármennyire is távol állt tőlünk, idén javarészt az otthon viselt laza pólók, puha pizsamák és színes szabadidőruhák kaptak főszerepet. Köszönhetően a márciusban berobbant világjárványnak, a hónapokra karanténba kényszerített, beszűkült életterünknek és persze a végeláthatlannak tűnő home office-nak.

Georgina Chapman vezette Marchesa-ház már az újranyitott világ öltözködési szokásairól álmodozik. A nagyratörő terveket a kivitelezésig vitték a márka dolgozói, egy szuperelegáns és kifinomult kollekcióval kedveskedtek a megjelenésükre érzékeny hölgyeknek. Elbűvölő ruháik nőies szabásvonalakban keltek életre. Ultrakönnyű organzáikat romantikus-virágos printekkel tették egyedivé, a fekete kreppek tollas mandzsettákat, a fehér és kék selymek pedig kézzel felvarrt, aprólékos kristálydíszítést kaptak. Amíg az oszlopszerű ruháikban az "egyszerű, de nagyszerű"-elv érvényesült, addig lépcsőzetes fodros-csipkés sziluettek a végtelen romantika erejével a mennybe emelkednek. 

Meg kell hagyni, hogy a látványvilág letisztult, klasszikus és igencsak idealista, ám érezhető, hogy a jövőbe vetett hit és remény mindennél erősebb. A Marchesa 2021-es tavaszi kollekciójának minden egyes milliméteréből sugárzik a magabiztosság, az elegancia és az éteri nyugodtság. Hölgyeim, kell ennél inspirálóbb gyűjtemény egy új esztendő kezdetére?

Elegáns sziluettek a Marchesa 2021-es tavaszi kollekciójában

Photos: Marchesa Spring 2021 Ready-to-Wear Lookbook

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1016358236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása