GaborSzakacs

Mesés menyasszonyi sziluettek 2021 tavaszára

2020. szeptember 14. - gaborszakacs

Bár a koronavírus okozta korlátozások a mindennapi életünket felforgatták, a divattervezők szabadon szárnyaló fantáziájában nem okoztak fennakadásokat. Ahogyan a legtöbb világmárka, úgy a különleges ruhakölteményeiről ismert Viktor & Rolf sem tudta kifutón bemutatni a 2021-es tavaszi esküvői kollekcióját. A designer páros a következő szezon menyasszonyainak gyönyörű fotósorozattal prezentálta a könnyű anyagokból készült, klasszikus vonalvezetésű sziluettjeit. Az időtlen és kortalan darabok az eltérő korú és testalkatú arák számára lehetőséget kínálnak, hogy a boldogító igen kimondása valóban az életünk legszebb pillanata legyen.

1_377.jpg

Viktor & Rolf márka mindig is a különleges szabászati megoldásokra és az egyedi díszítési formavilágra nyitott nőket célozta meg. A tervezőpáros 2021-es tavaszi menyasszonyi kollekciója azonban egy sokkal visszafogottabb, letisztultabb, a klasszikus megjelenésre törekvő, kifinomult gyűjtemény lett. A kifutós bemutató híján ezúttal egy nagyszerű fotósorozatban prezentálták a ruháikat. 

Amíg korábban Viktor Horsting és Rolf Snoeren egyértelműen defininálta a Viktor & Rolf-nőtípust, addig ebben az esküvői sorozatban a nők különbözőségére és egyediségére fektették a hangsúlyt. A különféle korú, testalkatú, szem- és hajszínű arák így kedvükre válogathatnak, amíg a pénztárcájuk megálljt nem parancsol nekik. Felsorakoznak a vibrálóan fehér kreációk mellett az elefántcsont és a törtfehér árnyalatok is különféle szoknyahosszúságokban és dekoltázsvariációkban. A hercegnős labdaszoknyák helyett az elegáns A-vonal jellemző, a túláradó tülltengert a 3D-s virágok és a méretes masnik váltják le. A szoborszerű darabok a görög istennők drapériaszerű ruháit a visszafogott angol szabászati megoldásokban hozták közös nevezőre. Persze, a test vonalát követő ívek, a vállpánt nélküli ruhák és a rafinált dekoltázsok is helyet kaptak ebben a puritánabb, mégis lehengerlő gyűjteményben. Koronavírus ide vagy oda, az igaz szerelem és a boldogító igen kimondásának romantikus pillanata soha nem megy ki a divatból.

Fotók: Viktor & Rolf Bridal Spring 2021 / Vogue

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagamon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6316191636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása